Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Спортивна резина для фітнесу Fitness Tape - резинові петлі для тренувань (5 шт./уп.)

Код товару: 1007436

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Безсумнівно, кожна дівчина мріє про домашню тренажерну залу, але не в кожній квартирі є місце хоча б для одного тренажера. Крім того, і вартість їх не завжди по кишені. 

Кращим рішенням при виборі спортивного інвентарю стане компактний тренажер - гумки для фітнесу

Це компактні еластичні стрічки, виготовлені зі спеціального матеріалу. Вони не мають швів і забезпечують опір різної потужності, що виникає при розтягуванні гумки. Незважаючи на всю простоту інвентарю, вже давно відзначено його високу функціональність і ефективність. Навіть роблячи найпростіші вправи зі стрічкою, вдасться досягти більшої користі для м'язів. В процесі тренування вдасться регулювати навантаження за допомогою різної амплітуди розтягування еспандера. Еластичність спортінвентарю дозволяє проводити тренування, не завдаючи шкоди суглобам в зв'язкам.

Універсальний тренажер дозволяє опрацювати всі групи м'язів, завдяки чому виконується повноцінне тренування, яка буде рівносильно годинному заняттю в фітнес залі. У наборі передбачені гумки для спорту з різним опором, що дозволяє проводити тренування різні по інтенсивності і складності. Оптимальна ширина кожної стрічки дозволяє уникнути врізання смужки в шкіру, завдяки чому заняття спортом стає максимально комфортним.

Резинки для спорту мають масу переваг!

Вони дозволяють підтримувати тонус м'язів і позбутися від в'ялості шкіри, в результаті вправи таким тренажером допоможуть якісно опрацювати м'язи сідниць, стегон, рук, живота і спини. А займатися з гумками можна в будь-який час і будь-якому місці, адже вони мають компактний розмір, а тому помістяться навіть в невеликій дамській сумочці. Вибирати гумки варто тим, хто з яких-небудь причин вибирає тренування без навантаження на суглоби і сполучні тканини, а також з ними можна працювати людям, яким протипоказані навантаження на хребет. Не менш важливою перевагою виробу є доступна вартість. Кожна гумка для фітнесу пофарбована в яскравий і барвистий колір, що робить набір максимально привабливим. Їх хочеться скоріше використовувати для підтримки тіла в тонусі. Фітнес гумки купити можна для проведення різних за складністю тренувань, адже з їх допомогою вдасться проводити найрізноманітніші вправи. 

Резинові петлі для фітнесу, характеристики:

  • Метериал: латекс;
  • Колір: червоний, жовтий, зелений, синій, чорний;
  • Довжина еспандера: 30 см;
  • Ширина: 5 см;

Набір спортивної резини, комплектація:

  • Еспандери стрічкові - 5 шт;
  • Чохол для зберігання.

Відео аналогічного товару:





Спортивна резина для фітнесу Fitness Tape - резинові петлі для тренувань (5 шт./уп.)
Спортивна резина для фітнесу Fitness Tape - резинові петлі для тренувань (5 шт./уп.)