Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Електромасажер Massager of Neck Kneading 101-6 - електричний массажер для шиї та спини

Код товару: 1007774
Опис

Процедури у вигляді масажу надають не тільки розслаблення, але і оздоровчий ефект. Але не всі мають можливість відвідувати фахівця для їх проведення, тому на допомогу прийде такий прилад, як масажер.

І сьогодні ми хочемо запропонувати вашій увазі оптимальний варіант - масажер Pro Massager of Neck Kneading.

Тому що дана модель поєднує в собі і якість, і доступну вартість, і відмінну функціональність. Використовувати виріб можна і як масажер для спини, і як масажер для шиї, і як масажер для голови. Іншими словами, перед нами роликовий масажер для тіла, за допомогою якого ви зможете зарядити себе бадьорістю, позбутися втоми в зоні шиї або плечей, прийти в себе після важкої фізичної праці.

Дана модель оснащена корисною функцією - інфрачервоним підігрівом, що сприятливо впливає на організм. Вам знадобиться лише по 10 хвилин в день користуватися інтенсивними маніпуляціями такого виробу, як роликовий масажер, і ви поринете в хвилю релаксу і спокою, напруга з м'язів піде, біль в суглобах також. Виріб відновлює правильний кровообіг, а це значить, що з ним ви забудете про головні болі, спазмах. До речі, електромассажер по достоїнству оцінять ті, хто займається спортом, виконує силові тренування, що супроводжуються значними фізичними навантаженнями. Якщо ви відчуваєте біль в м'язах, кріпатуру, влаштуйте собі ввечері сеанс масажу. Тим більше, виконувати його можна і під час перегляду телевізора, і при читанні книги або просто перед сном. Як і всі електромасажери, дана модель працює від мережі. Але використовувати можна не тільки, перебуваючи вдома, а й, наприклад, за кермом автомобіля в дорозі. Тому що масажер для шиї і спини може працювати і від прикурювача. Такий аксесуар обов'язково сподобається водіям транспорту далекого прямування, тим, хто за службовим обов'язком багато часу проводить за кермом і страждає від спазмів і болів в області спини, шиї.

Використання масажера зовсім не складне. Вам лише необхідно розмістити його на бажаній зоні і включити. Не варто забувати про включення інфрачервоного прогріву. Такий вид випромінювання не відчувається фізично, але має колосальний ефект на людський організм. Ви також можете вибрати напрямок обертання роликів, виходячи зі своїх переваг. Оптимальний час одного сеансу масажу - півгодини в день. По завершенню процедури вам необхідно лише вимкнути виріб і від'єднати його від мережі.

Перед тим, як купити масажер для тіла, обов'язково зверніть увагу на те, що він має 4 ролика, що обертаються в двох напрямках, автоматичний таймер, досить компактні розміри і невелику вагу. До речі, зовнішня частина даного приладу являє собою м'яку і приємну на дотик тканину.
Ну а купити масажер ви можете зовсім недорого в нашому інтернет-магазині. Ми працюємо по всій території країни, тому відправимо вашу покупку в будь-яке місто України найзручнішим для вас способом.

Електричний масажер Massager of Neck Kneading, характеристики:

  • Масажер можна підключати як до мережі 220В так і від автомобільного прикурювача;
  • Чотири масажних ролика;
  • Ролики обертаються в 2-х напрямках (регулюється);
  • Інфрачервоний прогрів;
  • Автоматичний таймер (8 хвилин);
  • Зовнішня частина масажера виготовлена з м'якої тканини;
  • Потужність - 24 W;
  • Розміри:
    • Робочої частини: 40 см;
    • Довжина шлейки: по 38 см;
    • Загальна: 116 см;

Електромассажер, комплектація:

  • Масажер;
  • Інструкція англійською мовою;
  • Адаптер для мережі 220В довжиною 110 см;
  • Адаптер для автомобіля довжиною 110 см.
  • Картонна упаковка (40x18x17 см.).





Електромасажер Massager of Neck Kneading 101-6 - електричний массажер для шиї та спини
Електромасажер Massager of Neck Kneading 101-6 - електричний массажер для шиї та спини