Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Роторна електрокавомолка Домотек - кавомолка електрична Domotec MS-1306 100 W

Код товару: 1007580

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якісна кавомолка подарує вашій родині можливість насолоджуватися запашною кавою, починати щоранку з чашечки улюбленого гарячого напою. І саме тому ми пропонуємо вашій увазі такий варіант як Domotec MS 1306 220V/100W. 

Не всі кавомолки можуть похвалитися продуманим і комфортним дизайном, але дана модель - може. Тут унікальна форма ємності, ретельно підібрані ножі, що сприяє відмінному помолу зерен.

Дана кавомолка купити яку ви можете зовсім недорого, являє собою роторну модель. Ємність розрахована на 70 г, тобто за один раз ви зможете перемолоти досить велику кількість зерен. Прилад відрізняється компактними габаритами, висота складає всього 20 см, а діаметр - 10 см. Тобто навіть в інтер'єр маленької кухні такий виріб впишеться органічно.

До речі, купити кавомолку можна як виріб для подорожей або для поїздок на дачу, а не тільки для домашнього використання. Вага приладу складає всього 0,6 кг, тому його транспортування не доставить незручностей і не потребуватиме від вас багато зусиль. Потужність, яку має така кавомолка електрична, становить цілих 100 Вт, а це значить, що будь-яку речовину вона переробить в пудру за лічені секунди. До речі, підходить дана модель не тільки для кави. Кожна господиня знайде цієї маленької помічниці безліч інших варіантів застосування. Наприклад, вам знадобиться цукрова пудра для випічки або декоративної прикраси солодких страв, горіхова крихта. Ви легко і швидко перемелете цукор або горіхи до необхідної консистенції. Така кавомолка ціна на яку порадує вас доступністю, гарантовано прослужить своєму власникові протягом тривалого часу. А купити електрокавомолки ви можете в нашому інтернет-магазині, оформивши замовлення на сайті. Це не займе багато часу, але вже через кілька днів у вас на кухні з'явиться ще один корисний прилад.

Кавомолка електрична, характеристики:

  • Обсяг помелу: 70 г
  • Висота: 20 см
  • Діаметр: 10 см
  • Вага: 600 г
  • Потужність 100 Вт
  • 220-240-50 / 60 Гц

Кавомолка Domotec, комплектація:

  • Кавомолка
  • Інструкція (англ. мова)
  • Картонна коробка





Роторна електрокавомолка Домотек - кавомолка електрична Domotec MS-1306 100 W
Роторна електрокавомолка Домотек - кавомолка електрична Domotec MS-1306 100 W