Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Розвиваюча іграшка-головоломка для дітей, що навчає математики

Код товару: 1002641

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сучасна система навчання в школі, м'яко кажучи, залишає бажати кращого. Програма настільки не систематична і перевантажена, що діти просто не встигають засвоювати інформацію і перетравлювати її. Так що якщо Ви є щасливим батьком майбутнього першокласника, варто задуматися про попередню підготовку до школи і почати вчити дитину буквам, основам читання, цифрам і простим арифметичним діям заздалегідь.

З буквами і читанням по складах на допомогу прийдуть всім відомі кубики. А ось що робити з математикою? На щастя, сьогодні у продажу вже з'явилася іграшка, що дозволяє навчати дитину основам арифметики в процесі гри. Це магнітна головоломка для навчання математиці, представлена на нашому сайті.

Навчальна іграшка для дітей. Вона складається з шести кілець, на яких розміщені цифри від нуля до дев'яти і знаки, що позначають арифметичні дії꞉

  • додавання,
  • віднімання,
  • множення,
  • ділення.

Кільця зроблені з пластика, але всередині них захований магніт, що дає можливості складати кільця разом і збирати їх в одну цілісну іграшку.

Поєднавши кільця з цифрами і знаками певним чином, Ви створюєте якесь математичне рівняння, яке дитина повинна вирішити, встановивши навпроти рівняння цифри, складові число відповіді. Це дуже цікаво і весело. Набагато більше подобається дітям, ніж вирішування прикладів написаних на папері. Заняття з такою іграшкою створюють враження, що навчання - це не просто нудна рутина, а захоплюючий процес.

Про якість розвиваючої іграшки для дітей

Магнітна головоломка для дітей для навчання математики виготовлена з екологічно безпечних матеріалів, які не можуть викликати у дитини алергію або нанести будь-якої іншої шкоди здоров'ю.

Відсутність складних скріплюючих механізмів забезпечує довговічність іграшки.

 





Алина ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
действительно помогла обучить ребенка математике!
Відповісти
Розвиваюча іграшка-головоломка для дітей, що навчає математики
Розвиваюча іграшка-головоломка для дітей, що навчає математики