Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Розвиваючий водний килимок для дітей (прямокутний)

Код товару: 1007933

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Дитячий розвиваючий килимок Baby slapped pad допомагає малюкам розвиватися

А також вдосконалювати свої навички в інтерактивній формі. Виріб абсолютно безпечний - він виготовлений на основі матеріалів, що не викликають алергію. Такий розвиваючий килимок досить міцний, надійний і приємний шкірі дитини.

Водний килимок для дітей витримує тривалі ігри з водою. При цьому ваше чадо гарантовано залишиться сухим. А від різнокольорових рибок і морських мешканців у дітей захоплено загоряються очі. Для появи жителів водойм досить наповнити килимок для дитини теплою водою.

Головні особливості Baby Slapped Pad

Ігрові коврики відрізняються мобільністю. Їх легко переносити з місця на місце, і навіть при транспортуванні на великі відстані не виникає труднощів. За допомогою такого розважально-розвиваючого вироби можна успішно зміцнити спинні, стегнові і шийні м'язи. Водний килимок для дітей також корисний для м'язів рук. Килимок з водою і рибками запобігає прояв «плоского потилиці».

Розвиваючі килимки для малюків допомагають маленьким непосидам вчитися перевертатися, повзати або сидіти. Килимок має заспокійливий ефект і надовго займе увагу навіть найактивніших дітей.

В захоплення малюків приводять фігурки, які незмінно присутні в кожному килимку. Аква-килимок допомагає малюкам рости здоровими, активними і веселими. Виріб не здувається без потреби.

Водний розвиваючий килимок, представлений на даній сторінці нашого сайту, має довжину і ширину яку повністю вистачає для активних ігор і розваг.
Дитячі килимки з іграшками - унікальний винахід, який користується величезною популярністю в колах дбайливих батьків. Такий подарунок стане не тільки радісною подією в житті малюка, але і гарантією спокою дорослих, поки дитина зайнята спогляданням рибок.

Килимок надувний з водою і рибками, характеристики:

  • Матеріал: ПВХ
  • Розміри: 65х48 см
  • Розрахований на вагу до 10 кг
  • Розмір в складеному вигляді: 20х20 см
  • Вага: 200 г
  • Упаковка: поліетиленова, м'яка





Розвиваючий водний килимок для дітей (прямокутний)
Розвиваючий водний килимок для дітей (прямокутний)