Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Ручка поручень на вакуумних присосках Helping Handle

Код товару: 1000312

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Скачати інструкцію до товару: "Ручка поручень на вакуумних присосках Helping Handle"


Опис

Покриття сучасних ванн таїть у собі загрозу для любителів похлюпатися: поверхня емалі і кахлю бувають настільки слизькими, що просто не залишають шансів утриматися на ногах. Особливо актуальна ця проблема для людей у віці і вагітних жінок. А скільки разів ви, вилазячи з ванної, втрачали рівновагу і, в спробах її утримати, хапалися за все навколо? Результат, напевно, був плачевний: синці та садна, не кажучи вже про обірвані штори для ванної та розкидані флакони з шампунем і гелями. Все це, без сумніву, здатне зіпсувати настрій будь-кому. Як же захистити себе від небезпеки посковзнутися у ванній кімнаті?

Сучасний ринок пропонує масу способів вирішити проблему безпеки у ванній кімнаті, але далеко не всі з них зручні в застосуванні і прості в монтажі.

Ручка-поручень Helping Handle на вакуумних присосках для ванни і туалетної кімнати зручна у використанні і легко встановлюється

Ручка оснащена спеціальною системою вакуумних присосок, що дозволяє легко і швидко прикріпити її до будь-якої рівної поверхні. Будь то кахель, скло або гладкий метал, - Helping Handle не тільки з легкістю встановиться на необхідне місце, але і зніметься без усяких зусиль, не залишивши при цьому ніяких пошкоджень.

Спеціальні важелі, що дозволяють створювати вакуум між поверхнею і присосками, забезпечують установку ручки всього за пару секунд. Компактність і зручність в експлуатації дозволять використовувати Helping Handle в будь-якому зручному для вас місці. Придбавши ручку для ванної, ви забезпечите собі зручність і безпеку не тільки під час гігієнічних процедур, але і при переміщенні по самій ванній кімнаті.

Потурбуйтесь про безпеку Ваших близьких з Helping Handle

При експлуатації Helping Handle пам'ятайте, що її конструкція не розрахована на утримання ваги більше 50 кг, що цілком дозволяє здійснювати такі маніпуляції, як вхід і вихід з ванної. Правильно встановлена ручка на вакуумних присосках стане прекрасною підтримкою для вас і ваших близьких під час прийняття душу або ванни. Довжина ручки складає 29.5 см, а діаметр присосок - 9.5 см.

Замовте Helping Handle прямо зараз і ми здійснимо її доставку по Україні в самі найкоротші терміни. І пам'ятайте: ваша безпека у ваших руках.

 





Светлана ( 2019-03-18 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
для ванны брала, классная штука
Відповісти
Олександра ( 2019-02-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Немає

Переваги:
Зручне кріплення. Міцно тримається.

Коментар:
Купила дві в ванну кімнату для батьків. Забирала сама з офісу. Від м. Чернігівска 5 хвилин ходу, дуже зручно. Ціна адекватна. Товар якісний. Магазином задоволена.
Відповісти
Антон ( 2019-01-24 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Перезвонили быстро после оформления заказа. Расказали о дополнительных затратах за доставку. Товар, как на фото. Я доволен, спасибо!
Відповісти

Скачати інструкцію до товару: "Ручка поручень на вакуумних присосках Helping Handle"


Ручка поручень на вакуумних присосках Helping Handle
Ручка поручень на вакуумних присосках Helping Handle