Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Ручний антицелюлітний масажер для тіла Чудо-рукавиця - Яблуко

Код товару: 1002749

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Масаж - це, мабуть, одна з найприємніших процедур, що дозволяють розслабитися і забути про втому. Але багато людей не мають часу на похід до професіонала, обмежені в матеріальних засобах або елементарно соромляться перед чужою людиною оголяти тіло. У таких випадках, звичайно ж, краще за все купити масажер для домашнього використання. Наприклад, відмінний варіант - масажер для тіла диво-рукавиця Яблуко.

М'який вплив масажера Яблуко на тіло забезпечить Вам приємний і безпечний масаж шкіри

Він впливає на шкіру людини, не маючи сильного впливу на м'язи, тому абсолютно безпечний. Всім відомо, якщо використовувати вдома потужні масажери, можна через незнання особливостей фізіології нашкодити собі, а з чудо-рукавичкою Яблуко - це неможливо! Даний масажер механічно впливає на підшкірні шари шкіри, за допомогою нього можна не тільки розтерти проблемні ділянки, а й нанести на них необхідні косметичні засоби. Виріб відрізняється зручним дизайном, він надівається на руку як рукавичка. При цьому варто відзначити, що масажер має дві різні боки, тобто кожна сторона з особливою поверхнею. Перша - з великим малюнком - дуже добре зарекомендувала себе в боротьбі з целюлітом, так як завдяки опуклостям чудово розтирає шкіру, покращує кровообіг. Друга сторона - з дрібним малюнком - відмінно підходить для розслаблення і проведення процедури пілінгу, вона ніжно і м'яко втре в шкіру необхідні крему, а завдяки дбайливому злущуванню відмерлих клітин шкіри, поліпшить її загальний стан, зробить її ніжною та оксамитовою.

А купити такий універсальний масажер для тіла Яблуко Ви можете в нашому інтернет-магазині за доступною кожному ціною.

Протипоказанням до застосування є наявність гнійних і відкритих ран.





Артем ( 2018-04-04 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Спасибо , качество хорошее, хотя тут накосячить было бы сложно:)

Відповісти
Ручний антицелюлітний масажер для тіла Чудо-рукавиця - Яблуко
Ручний антицелюлітний масажер для тіла Чудо-рукавиця - Яблуко