Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Ручний масажер для тіла водонепроникний Восьминіжка

Код товару: 1001903

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Вид масажної дії: Акупунктура
  • Функціональність масажера: Антицелюлітний масаж, Масаж шиацу
  • Область застосування масажера: Плечі, Поперек, Стегна, Черевний прес, Все тіло
  • Живлення: від трьох елементів ААА.
  • Матеріал: АВS + Silicon
  • Розмір: 9,8 х 9,8 х 10,8 см.
  • Колір корпусу: Рожевий

 

Особистий ручний масажер «Oreadex OD380 Waterproof Mini»

На жаль, кожен з нас знає, що таке больові відчуття. І не у всіх є можливість відразу ж звернутися до фахівця за допомогою. Якщо затиснутий нерв або болять м'язи, тут просто необхідний масажист. Але ось потрапити до нього не всі ми можемо, то через свою постійну зайнятість на роботі, то в силу матеріальних можливостей. Що ж робити з болем в даних випадках? Рекомендуємо вам придбати свій особистий ручний масажер «Oreadex OD380 Waterproof Mini», який зовні схожий на восьминога, водонепроникний і дуже ефективний у використанні.

Як діє міні-масажер

Масажер «Oreadex OD380» має унікальний принцип впливу на людське тіло. Він розслабляє м'язи, що в свою чергу полегшує біль. Але тут треба підібрати вірну тактику масажу, а якщо бути конкретними - проробляти кругові поступальні рухи або ж спіралеподібні. Під час масажу необхідно застосовувати силу, але інтенсивність натискання не повинна викликати больові відчуття, а навпаки повинна бути комфортною. Такий масаж буде сприятливо впливати на організм і самопочуття людини, так як під час нього відбувається регуляція кровообігу, прискорюється приплив лімфи, знімається втома і зникає біль.

Масажер «Oreadex OD380» – зручно і корисно

Використовувати даний масажер можна в будь-яких умовах, наприклад, в річці або в душі. Його зручно брати з собою в подорожі до водойм або в зал, щоб розім'яти м'язи після інтенсивних спортивних тренувань. Більш того, з цим приладом можна зробити масаж навіть в офісі прямо під час роботи. «Oreadex OD380» дуже легкий, має компактні розміри і ергономічну форму. Використовувати виріб можна для будь-якої ділянки тіла - для плечей, стегон, преса, шиї і т.д. 

Купити ручний масажер «Oreadex OD380» для особистого використання можна в нашому інтернет-магазині вже сьогодні. Побалуйте себе таким корисним виробом, і Ви розпрощаєтесь з больовими відчуттями в м'язах назавжди!





Ручний масажер для тіла водонепроникний Восьминіжка
Ручний масажер для тіла водонепроникний Восьминіжка