Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Ручний вібромасажер «Скульптор тіла»

Код товару: 1001251

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У світі, де від зовнішньої привабливості залежить дуже багато, просто грішно дозволяти собі виглядати погано і упускати вдалі перспективи. Для того щоб підтримувати себе в порядку, необхідно витрачати чимало часу, сил і грошей, відвідувати тренажерні зали, масажні салони та салони краси. Якщо з грошима і силами ще можна визначитися, то знайти вільний час у такому щільному ритмі життя дуже складно. Саме тому багато хто вибирає турботу про себе, не виходячи з дому. Раніше домашній догляд не був реальністю, але сьогодні кожна жінка чи чоловік, бажаючі відчувати себе чудово, і виглядати не гірше, можуть собі це дозволити. І для цього не потрібно покидати межі свого житла, а тільки скульптор тіла купити в Україні.

Зробити це просто, тому що інноваційний масажер «Скульптор тіла» відрізняється невисокою вартістю, універсальний і підходить рішуче всім

Цей сучасний пристрій було створено з використанням всіх найсучасніших технологій, щоб домогтися небаченої раніше ефективності. Прилад ергономічний, працює автономно, не містить проводів і інших незручних моментів, які можуть ускладнювати експлуатацію.
Масажер Body sculpture дуже швидко обертається – швидкість його обертання становить 2700 обертів на хвилину. На такій швидкості вібрації від обертання проникають дуже глибоко, в найглибші шари шкіри, а не задіюють тільки шкіру і ближні шари. Під таким впливом активізується механізм спалювання всіх зайвих жирових відкладень.

Саме цей момент робить Body sculpture незамінним засобом при боротьбі з ожирінням, коли інші засоби просто безсилі

Адже при великих кількостях жирових відкладень добиватися хороших результатів дуже складно. Але з цим приладом можна ефективно спалювати жири не тільки на досить сприйнятливих до впливу руках або ногах, але і на спині і навіть животі.
При цьому вам не потрібно піклуватися про інтенсивні фізичні навантаження, тому що під час масажу виявляється комплексна дія, а не тільки руйнуються жирові клітини. Одночасно з цим приводяться в тонус м'язи, підтягується шкіра, тому схуднення стає природним процесом і позначається на вашому зовнішньому вигляді тільки позитивно. Вам не потрібно знати нічого особливого, щоб використовувати цей «Скульптор тіла», ціна якого зробила його улюбленим засобом для схуднення. Вам потрібно тільки постійно масажувати проблемні ділянки і все - результати такого масажу ви побачите дуже швидко. І не тільки ви, але і всі навколо.

Масажер Body sculpture робить вас не тільки красивішимі, але і здоровішими, оскільки користь від такого масажу просто величезна

Під час масажу поліпшується циркуляція крові, поліпшується живлення тканин і окремих органів, активізуються відновні процеси в організмі. Після кожного масажу ви перестанете відчувати втому, помітите, як розслабляються м'язи і йде больовий синдром зі спини та шиї. Все це ви можете робити вдома, на відпочинку, в заміському будинку і тільки тоді, коли це по-справжньому зручно. У комплекті з масажером поставляється величезна кількість різних насадок, за допомогою яких можна масажувати всі групи м'язів однаково ефективно. «Скульптор тіла» називається так зовсім не даремно, адже тільки за допомогою одного цього приладу ви можете кардинально перетворити своє тіло, змінитися до невпізнання. І все це - не виходячи з дому, тому що все за вас зробить цей скульптор.

Технічні характеристики вібромасажера Скульптор Тіла:

  • Споживана потужність: 25W;
  • Живлення: мережа 220V / 50Hz;
  • Довжина кабелю живлення: 1.5 м.;
  • Тривалість масажу: 10 хвилин;
  • Розміри (В / Ш / Г): 14x10x15 см.;
  • Вага масажера: 800 г.

Комплектація масажера для тіла:

  • Масажер Скульптор тіла;
  • Роликова насадка (з кульками);
  • Насадка з хвилястою поверхнею;
  • Плоска насадка;
  • Захисна насадка (з сіткою)
  • Анотація російською мовою;
  • Картонна упаковка (310 x 210 x 130 мм.).

Масажер Скульптор Тіла відео:

Завантажити інструкцію до Масажера Скульптор Тіла, Word





Анна ( 2019-01-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Отличный массажер, советую! Результат есть
Відповісти
Инна ( 2019-01-24 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Всё отлично. Наличие, доставка, всё работает.
Відповісти
Njyz ( 2018-11-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
пользуюсь только 2 недели но уже заметен результат, так что покупкой довольна.
Відповісти
Ручний вібромасажер «Скульптор тіла»
Ручний вібромасажер «Скульптор тіла»