Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Фідерне вудилище самопідсікач Король рибалки - це надійний фідерний спінінг, 2.4 м

Код товару: 1007333

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Риболовля - це улюблене захоплення багатьох чоловіків. Особливо вони люблять виїжджати в компанії представників сильної статі з ночівлею. Це дає можливість відпочити від сім'ї й оточуючих проблем. Для того щоб ловити гарну рибу необхідно мати ряд пристосувань. Основним вважається вудилище. Великою популярністю останнім часом користується вудка металева, що самопідсікається. Вона має спеціальний механізм, який дозволяє ловити рибу швидко. Така вудка стане відмінним подарунком для чоловіків, які люблять цей вид спорту. З таким пристосуванням риба точно не зірветься з гачка.

Як працює вудка самопідсікач Король рибалки?

Таке пристосування є відмінним пристроєм, який дозволяє ловити рибу швидко і без ризику втратити здобич. Вудилище має спеціальний механізм. Саме завдяки йому вудка має функцію самопідсікання. Працює вона наступним чином: коли риба починає клювати, механізм автоматично спрацьовує, і тим самим садить здобич на гачок. Все що залишається зробити рибалці, це просто витягнути рибку. На такому пристосуванні механізм самопідсікання володіє декількома рівнями натяжки. Який з них використовувати залежить від того, яку рибу Ви будете ловити.

Як використовувати дане фідерне вудилище?

В даному випадку рибалці варто лише підготувати його до роботи. Вудку необхідно обладнати котушкою з волосінню, гачками. Далі пристосування треба встановити в грунт. Для цього використовується спеціальний штир, який розташовується на рукоятці. Після того, як підготовка пройшла успішно можна закинути вудку і займатися своїми справами. Фідерне вудилище ловить рибу замість Вас. Основною функцією рибалки в даному випадку буде просто дістати улов. Самопідсікаюча вудка може стати відмінним подарунком для людини, яка дійсно захоплюється риболовлею на професійному рівні.

Характеристики фідерного вудилища:

  • Строй: швидкий;
  • Бланк: телескоп;
  • Кількість кілець: 5;
  • Довжина в розкладеному вигляді: 2.4 м .;
  • Довжина в складеному стані: 61 см .;
  • Тип кілець: полегшені з металокераміки;
  • Матеріал вудлища: метал + скловолокно;
  • Знімний тримач вудилища: є;
  • Вага: 420 г.

Комплектація фідера:

  • Фідер, що самопідсікається;
  • Чохол.





Рома ( 2019-05-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Очень классный магазин. Выручает всю семью. Персонал магазина и интернет оформление заказов просто замечательные. Огромное спасибо операторам за качественную консультацию. Вообщем советую всем.
Відповісти
Фідерне вудилище самопідсікач Король рибалки - це надійний фідерний спінінг, 2.4 м
Фідерне вудилище самопідсікач Король рибалки - це надійний фідерний спінінг, 2.4 м