Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Щітка для покраски волосся Hair Coloring Brush

Код товару: 1000202

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Щітка для покраски волосся Hair Coloring Brush відео:

Як пофарбувати волосся швидко вдома, не вдаючись до чиєїсь допомоги та не відвідуючи салону? Як пофарбуватися та досягти гарного результату? Все ще думаєте, а ми вже пропонуємо вам економний, а головне ефективний пристрій для фарбування вашого волосся у вас вдома. Пристрій який відзначився в багатьох салонах краси по всій Європі.

Представляємо новинку по догляду за собою – щітку Hair Coloring Brush.

Це щітка для фарбування волосся, що позбавить вас від незручностей під час фарбування та збереже ваш час та гроші від відвідування салонів. Він легкий у використанні та має зручні розміри для самостійного використання.  Досить витрачати гроші на безліч пензликів та щіток, відтепер ви можете купити лише одну щітку та користуватися лише нею увесь час, а результат ви помітите вже після першого використання, і який буде продовжуватись та тішити вас дуже довго.
Все,що вам потрібно зробити, це лише відкрити резервуар, залити фарбу та увімкнути пристрій. Далі ваша щітка все зробить сама. Фарба буде рівномірно фарбувати ваше волосся, а вмонтовані щіточки рівномірно розподілять її на ваших пасмах по всій довжині вашого волосся.
Тепер у вас є змога фарбуватися та змінювати колір вашого волосся коли вам заманеться, і все це без зайвих витрат та зайвих незручностей та не виходячи з вашої квартир .
Замовляйте щітку  Hair Coloring Brush та отримайте змогу мати персональний салон краси у вас вдома.   
 





Щітка для покраски волосся Hair Coloring Brush
Щітка для покраски волосся Hair Coloring Brush