Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Шаблон для вимірювання контуру обрисів Wolfcraft

Код товару: 1007847

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сучасний вимірювач контуру успішно підходить для застосування в сфері будівництва та ремонту

Пристрій дозволяє маркувати точне різання плитки та ламінату, інших покриттів. Вимірювач створений з АБС пластика, що відрізняється високим рівнем якості і міцністю і надійністю.

Застосування шаблону виявляється простим. Його потрібно притиснути до предмету, щоб було відмічено співпадіння по контуру. Потім потрібно обвести потрібну форму. Пристрій розрахований для обводу труб і рамок круглих форм, повітропроводів. Шаблон wolfcraft дозволяє з точністю скопіювати контур будь-якої геометричної форми, щоб в подальшому перенести його на потрібну поверхню.

Прилад має просту конструкцію. Він включає в себе спеціальну лінійку, під всередині якої знаходяться рухомі складальні деталі. За допомогою пристрою можна правильно виконати розмітку і вирізати отвір для труби. Виконаний отвір буде відрізнятиметься потрібною геометричною формою.
Сучасний універсальний вимірювач контуру дозволяє успішно і легко копіювати контури різних поверхонь (фактурних, увігнутих, рельєфних і опуклих). Це спрощує процес застосування спеціального обладнання, тому багато фахівців прагнуть купити універсальний вимірювач контуру і надалі застосовувати його при виконанні робочих завдань.

Діапазон вимірювання складає 0 - 12 сантиметрів, що виявляється дуже зручним варіантом для більшості користувачів пристрою. Встановлені розміри шаблону дозволяють отримати точні розміри, щоб в подальшому виконати різання покриттів без будь-яких відхилень.
Рішення купити вимірювач контуру буде правильним тільки для тих, хто на регулярній основі займається будівельними та ремонтними роботами.

Характеристики контурного вимірювача:

  • Тип: Контурний шаблон;
  • Робоча довжина: від 0 до 12 см;
  • Має лінійку на корпусі;
  • Призначення: Вимірювання нерівностей;
  • Матеріал: Пластик;

Комплектація контурного вимірювача:

  • Контурний вимірювач: 1 шт;
  • Торти ексклюзивні.





Шаблон для вимірювання контуру обрисів Wolfcraft
Шаблон для вимірювання контуру обрисів Wolfcraft