Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Швабра з мікрофіброю Microfiber Swivel Mop

Код товару: 1000131
Опис

Швабра з мікрофіброю Microfiber Swivel Mop - це засіб для прибирання, який використовують навіть професіонали, тобто, клінінгові компанії.

Моп 10х38см. Ручка 105см.

Мікрофібра - революційний інноваційний матеріал, з яким прибирання в будинку стає простішим, швидшим, а часом і економнішим. Саме тому швабра з мікрофіброю microfiber swivel mop просто приречена на популярність у кінцевого споживача, оскільки володіє цілим рядом переваг у порівнянні зі звичайними швабрами стандартної нерозбірної конструкції. Ми іноді навіть не замислюємося про те, чому щоденне миття підлог здається таким виснажливим завданням. Вся справа в тому, що в процесі ми витрачаємо занадто багато часу на підготовку, коли як швабра з мікрофіброю microfiber swivel mop не вимагає ніякої підготовки і тому є ідеальним інструментом для щоденного прибирання.
Мікрофібра або microfibers, з якої зроблена миюча поверхня, краще будь-якого матеріалу, який сьогодні застосовується для швабр:
• ця тканина має особливу структуру, більш щільну і тонку, тому дуже щільно прилягає до поверхні;
• має високу абсорбцію, тобто тонкі волокна ідеально вбирають вологу і навіть жир з будь-якої поверхні;
• розведень на поверхні після миття не залишається, підлога блищить як після полірування;
• з цієї шваброю потрібно витрачати менше часу на миття, тому що бруд у волокнах тканини microfibers добре вбирається і затримується, і навіть дуже брудну поверхню достатньо вимити один раз;
• мікрофібра не залишає ворсинок після миття;
• щільність тканини така, що навіть при щоденному інтенсивному навантаженні вона може служити не менше півроку;
• її просто використовувати, а міняти насадки ще простіше.

Швабра з мікрофіброю microfiber swivel mop може повертатися на 360 градусів, і з нею можна помити навіть кути або поверхні під меблями.

Швабра не залишає крапель вологи на підлозі, не дряпає її, і вимагає мінімального догляду - після кожного використання її слід споліскувати в теплій воді без очищувальних засобів.





Липчей Людмила ( 2013-03-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Спасибо шваброй и доставкой довольна
Відповісти
Швабра з мікрофіброю Microfiber Swivel Mop
Швабра з мікрофіброю Microfiber Swivel Mop