Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Система для очищення і масажу обличчя Power Perfect Pore

Код товару: 1000348

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Power Perfect Pore - система для косметологічного чищення і масажу обличчя, призначена для використання в домашніх умовах

Тепер вам не потрібно регулярно відвідувати фахівця, щоб провести чистку обличчя, адже косметологічний кабінет можна влаштувати, не виходячи з дому. Така можливість надається завдяки появі на ринку апарату Power Perfect Pore. Регулярне застосування системи допоможе швидко привести шкіру обличчя в ідеальний стан. Ретельне очищення пір і шліфовка подарують чисту, здорову, сяючу шкіру, а подальший масаж зробить підтягнутим і пружним овал обличчя.

Апарат для очищення обличчя являє собою робочу головку з чотирма насадками:

  1. Очищуючий спонж - ніжна губка, за допомогою якої можна очистити обличчя від косметики або ж зробити м'який розслабляючий масаж обличчя. Якщо потрібно змити косметику, ви просто наносите на обличчя шар улюбленого засобу (молочка або рідини для зняття макіяжу) і включаєте Power Perfect Pore. Всі забруднення залишаються на спонжі, який легко споліскується теплою водою.
  2. Щітка - ексфоліатор - повільно обертаючись, насадка з м'якими щетинками ніжно відлущує верхній шар шкіри, знімає відмерлі частинки, готує поверхню до більш ретельного очищення. Після використання насадки - ексфоліатора, розгладжуються дрібні зморшки, обличчя стає свіжим і бархатистим.
  3. Очищаюча присоска - виконана з дуже м'якого силікону. Її призначення - витягати забруднення, що скупчилися в порах. Прикладаючи її до різних ділянок обличчя, зверніть увагу на зони з підвищеним ризиком забруднення пір (лоб, щоки, підборіддя). Шкіра обличчя отримує рівний рельєф, ідеальну чистоту і сяйво.
  4. Масажна насадка - призначена для контуру обличчя. Ретельно проробіть зону підборіддя, лоба і вилиці і ви здивуєтеся, наскільки перетвориться овал. Зникають в'ялість і провислі зони, завдяки активізації кровообігу, шкіра приходить в тонус, обличчя стає підтягнутим і пружним.

Для роботи апарату знадобиться 2 пальчикові батарейки.

За допомогою системи Power Perfect Pore ви можете заощадити час і ресурси, необхідні для візиту до косметолога. У ваших силах тепер зробити догляд за обличчям корисною звичкою і зберегти молодість обличчя на довгі роки, адже апарат Power Perfect Pore доступний, і придбати його можна хоч зараз!

Очищення обличчя в домашніх умовах відео:





Валерий ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Покупка сделана успешно. Удобно делать заказ через сайт, быстро проходит обработка заказа и дальнейшая выдача товара.
Відповісти
Система для очищення і масажу обличчя Power Perfect Pore
Система для очищення і масажу обличчя Power Perfect Pore