Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скакалка з підшипниками для занять фітнесом Profi MS 0186

Код товару: 1000634

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Ви вирішили зайнятися спортом в домашніх умовах, але ще не вирішили який спортивний снаряд для цього вибрати. Тоді давайте зануримося в наше дитинство, і згадаємо таке улюблене і приємне заняття, як стрибки на скакалці. 
Тоді в дитинстві ми не замислювалися про корисність цього заняття, але наші предки придумали його не дарма, і не дарма ця вправа введена в шкільну програму, а також без неї не приходить жодне тренування на спортивних секціях. 

Стрибки через скакалку підходять, як для розігріву м'язів, так і для загального зміцнення всіх груп м'язів. 

Також скакалка підійде для схуднення, так як спалює зайві калорії. 
Скакалка з підшипниками Profi MS 0186 дуже зручна і легка. її відмінність від звичайної скакалки в тому, що її ручки покриті спеціальним матеріалом, який, завдяки своїй м'якості і пористості, вбирає вологу, що запобігає ковзанню рук. Таким чином, стрибки на скакалці абсолютно безпечні. Ще однією перевагою скакалки з підшипниками Profi MS 0186 - є те, що всередині вставлені спеціальні підшипники з метала, які не дають мотузці заплутатися, а також продовжують термін її використання. 
За своєю результативністю скакалку можна поставити на один щабель з плаванням і їздою на велосипеді, а також за своїм навантаженням вона нічим не поступається заняттями тенісом та іншими активними видами спорту. 
Коли Ви стрибаєте на скакалці, Ваші внутрішні органи серце і легені починають активно виробляти енергію, ваш організм збагачується киснем, а також поліпшується обмін речовин, розвивається спритність, стрибучість, витривалість, і це відмінний спосіб для схуднення, за пів години стрибків спалюється близько 330 калорій. 
У наш час цей спортивний снаряд завойовує все більше прихильників, так як стрибати на скакалці дуже легко і продуктивно. Ви поєднуєте приємне з корисним. Цей модний тренажер підійде як для дівчат, які вирішили зробити своє тіло ще більш струнким і привабливим, так і для спортсменів професіоналів для розігріву м'язів перед тренуваннями. 

Характеристики скакалки з підшипниками Profi MS 0186: 

  • довжина 270 см 
  • матеріал мотузки - полівінілхлорид 
  • матеріал ручок - пластик зі вставками неопрена 

Ціна цієї скакалки Вас приємно здивує, за невеликі гроші Ви придбаєте дуже потрібний атрибут, який поліпшить вашу фігуру і загальний стан. 
Скакалка може стати відмінним презентом для друзів і близьких, купити її Ви можете в магазині «СамеТо».





Скакалка з підшипниками для занять фітнесом Profi MS 0186
Скакалка з підшипниками для занять фітнесом Profi MS 0186