Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Водонепроникний рюкзак сумка - похідний рюкзак трансформер, синій

Код товару: 1007826

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Помістити якомога більше речей в один рюкзак хоче кожен, але іноді ще й виникає бажання, щоб цей самий рюкзак займав мінімальну кількість місця, коли він порожній. Всі звикли до того, що такі види сумок зазвичай громіздкі, їх потрібно зберігати на окремих полицях або в інших спеціально відведених місцях, але зараз виробники пішли набагато далі.

Складний рюкзак трансформер точно вразить кожного, адже такий темно-синій водонепроникний трансформер не більше косметички, коли він складний і не використовується.

Якщо здається, що в таку сумку не можна нічого помістити, то це помилка. Туристичний рюкзак складається з основного відділення з невеликою кишенею, зовнішнім відсіком на блискавки і бічними сіточками, в яких спокійно можна розмістити сік або пляшку з водою, є ще і петелька для підвішування. В цілому це класичний рюкзак, який можна брати з собою в поїздку, подорож, на прогулянку або навіть в школу, університет. Ще раз варто відзначити, що тканина водонепроникна, так що сніг і дощ точно не страшні.

Такий рюкзак дуже зручно брати з собою, адже його можна покласти в велику кишеню, щоб потім дістати, як тільки він стане в нагоді. Він швидко складається і розкладається, не викличе ніяких труднощів у користувача.

Речі в такому похідному рюкзаку надійно захищені, оскільки використовується тканино зносостійка. Всього один рух і невелика «косметичка» перетвориться в дуже місткий рюкзак.

Трансформер - ідеальний варіант для того, хто хоче економити не тільки свій час, але і місце. У нього цілком можна складати навіть покупки в магазині, а поліетиленовий пакет використовувати не хочеться зайвий раз. Ремінці, замки, розміри відмінно працюють і регулюються.

Легкий рюкзак трансформер, характеристики:

  • Матеріал: нейлон;
  • Розміри в складеному вигляді: 23х14х3 см;
  • Розміри в розкладеному вигляді: 30х12х38 см;
  • Колір: синій;
  • Вага: 100 г.





Водонепроникний рюкзак сумка - похідний рюкзак трансформер, синій
Водонепроникний рюкзак сумка - похідний рюкзак трансформер, синій