Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скретч-карта для закоханих Sex House Kamasutra

Код товару: 1002153

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Коли молоді люди тільки знайомляться і починають зустрічатися, їх інтимне життя вирує пристрастю. Але проходить час - у когось кілька місяців, а у когось - кілька років, і запал пристрасті злегка згасає. Не варто хвилюватися, адже так відбувається абсолютно у всіх пар. Зате згодом, проведеним один з одним, ви стаєте вірними друзями, спорідненими душами, а підтримувати пристрасть допоможуть різні сексуальні ігри і аксесуари. Наприклад, відмінним вибором стане скретч-карта для закоханих Sex House Kamasutra. Вона допоможе повернути вогонь у відносини або просто урізноманітнити і без того активне статеве життя пари закоханих.

Що являє собою ця скретч-карта для закоханих?

На карті є зображення у вигляді будинку, у якого цілих 64 вікна. За кожним з вікон ховається одна з поз з Камасутри. Для того щоб побачити позу, необхідно монеткою стерти захисний шар, а потім вам пропонується перевірити цю позу на практиці зі своїм партнером. Ви могли б собі уявити - цілих 64 нових пози ?! Так-так, Ви напевно здивуєте себе чимось новеньким! Безумовно, сприймати дану скретч-карту необхідно з грайливим настроєм, тільки в такому випадку Ви зможете сповна насолодитися новими інструкціями та вказівками. А ще скретч-карту для закоханих можна піднести своїй другій половинці на якусь особливу для вас дату, на ваше особисте свято. Якщо Ви хвилюєтеся, що карту можуть побачити діти або небажані гості, не варто. Виріб продається разом зі стильним тубусом, в якому його можна заховати подалі від сторонніх очей.

Придбати скретч-карту для закоханих Sex House Kamasutra можна в нашому інтернет-магазині. Причому Ви можете урізноманітнити як своє інтимне життя, так і здивувати близьких друзів. Наприклад, у кого-то скоро весілля або річниця, скретч-карта гарантовано стане незабутнім подарунком!

 

Характеристики скретч-карти Камасутра для закоханих Sex House.

  • Скретч-шар: сріблястий.
  • Розмір постера: 59 х 42 см,
  • Розмір тубуса: 45,5 х 6,5 см.

У комплект входить:

  • Sex House Kamasutra - скретч-карта для закоханих;
  • Тубус.





Скретч-карта для закоханих Sex House Kamasutra
Скретч-карта для закоханих Sex House Kamasutra