Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скринька під коштовності «Талісман»

Код товару: 1000196

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розмір 15х12х10

На носі 8 Березня, День СВ. Валентина, річниця або день народження коханої людини, а Ви ще не придумали подарунок? Не сумнівайтеся, шкатулка під дамські коштовності і прикраси є універсальним, корисним і приємним подарунком мамі, дружині, дівчині чи сестрі!

Сьогодні нам доступний широкий вибір подарунків і шкатулок під коштовності, які не тільки красиві, але і зручні.

Завдяки безлічі відділень і відсіків, в них можна зберігати сережки, кільця, намиста, кулони, годинники та браслети. Вибір кольору залежить від характеру жінки: червоний колір вибирають жінки активні, пристрасні і вольові; рожевий колір для ніжних і романтичних жінок, які глибоко в душі не хочуть дорослішати; чорному кольору надають перевагу упевнені, зібрані і стримані дами; а коричневий ближче до жінки-берегині домашнього вогнища. При виборі кольору також слід звернути увагу на вік: молодим дівчатам підходять яскраві і помітні кольори, жінки зрілі вибирають більш спокійні кольори.
При виборі подарунка, зверніть увагу, скільки і яких прикрас у Вашої другої половинки. Для власниці великої кількості кілець і сережок підійдуть шкатулки з безліччю маленьких ящичків, а для любительки намист і бус - шкатулки з великими відсіками.
За допомогою цих маленьких рекомендацій Ви обов'язково підберете ідеальний подарунок Вашій дружині або дівчині, який, безсумнівно, змусить її посміхнутися.

Купивши скриньку для коштовностей (прикрас) Ви ніколи не помилитеся з подарунком!





Скринька під коштовності «Талісман»
Скринька під коштовності «Талісман»