Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скринька під прикраси «Дамський Каприз»

Код товару: 1000195

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розмір 21.5х16х13

Скриньки для прикрас давно стали не просто сувеніром, а необхідністю для кожної жінки.

Ще дві тисячі років тому майстри та умільці країн Далекого Сходу виготовляли дерев'яні коробочки для коштовностей і прикрашали їх різьбленням або смолами. Пройшли століття, але питання зберігання ювелірних прикрас залишається таким же актуальним.
Через шкатулку під прикраси жінка може висловити і продемонструвати свою індивідуальність, смак і бажання. Завдяки різноманітності матеріалу, від металу і дерева до скла та порцеляни ми маємо багатий вибір.
Тим не менш, саме через величезний вибір матеріалу, внутрішньої обробки, форм і кольорів, нам часто так складно зупиниться на якійсь одній шкатулці.

Ми пропонуємо Вам декілька порад з підбору шкатулки для коштовностей:

1. Дешеві шкатулки не найкращий варіант для ювелірних виробів. Найчастіше всередині у них навіть немає підкладки, а коштовності люблять догляд і ласку не менше ніж жінки. Такий варіант може підійти під недорогу біжутерію.
2. Бажано що б в шкатулці було багато відсіків, це дозволить коштовностям лежати в своїх ящичках і не тертися один об одного. Також переконайтеся, що вона оббита хорошою підкладкою, яка не буде дряпати Ваші прикраси.
3. Для дівчат підліткового віку більше підійдуть шкатулки не великого розміру.
4. Внутрішній функціонал шкатулки під прикраси підбирайте залежно від того, що переважає у Вашій колекції: якщо у Вас багато бус, ланцюжків і намист, дивіться шкатулки з великими і довгими відсіками, для сережок і обручок підійдуть шкатулки з безліччю маленьких відділень.
5. Дерев'яна або шкіряна шкатулка можуть стати відмінним доповненням до дизайну кімнати, але не ставте цей критерій на перше місце. Головне це внутрішнє наповнення, а зберігати її можна і просто у шафі або комоді.
6. І останнє, але не менш важливе. Якщо це шкатулка подарунок (дружині, дочці, сестрі, мамі) покладіть усередину маленьке доповнення у вигляді прикраси. Адже в портмоне ми завжди кладемо грошенят, коли даруємо, що б водилися гроші. Чому б не покласти в скриньку маленький кулон на ланцюжку, повірте, дамі буде приємно.

Скриньки під коштовності так само важливі, як і самі прикраси, і вони неодмінно будуть передаватися у спадок майбутнім поколінням!





Марианна ( 2015-03-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Супер шкатулка! Я довольна))))
Відповісти
Скринька під прикраси «Дамський Каприз»
Скринька під прикраси «Дамський Каприз»