Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Слуховий апарат - підсилювач слуху Silver Sonic XL

Код товару: 1000298

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Слуховий апарат - підсилювач слуху Silver Sonic XL відео:

Безліч людей у ​​світі втрачають слух повністю або частково з віком або в результаті перенесених травм, різного роду захворювань, і вроджених дефектів слуху. Найчастіше це є причиною невпевненості при спілкуванні, скутості в суспільстві і призводить до того, що людина втрачає можливість природного спілкування з оточуючими. Деякі з них соромляться носити слуховий апарат.
Саме для вирішення таких ситуацій перед виробником і постало завдання створити підсилювач звуку здатний задовольнити практично всі потреби покупця.

Ним став підсилювач слуху SILVER SONIC XL (Сільвер Сонік XL).

Ця модель являє собою технічно досконалий, довговічний і симпатичний прилад. Його дизайн створювався таким чином, що б зовні він ні чим не відрізнявся від бездротової гарнітури стільникового телефону. Технічні характеристики слухового апарату SILVER SONIC XL (Сільвер Соник XL) дозволяють почути навіть не значні звуки на відстані до 30 метрів, що робить його особливо зручним для застосування на вулиці. Якість і різниця в силі і віддаленості відтворюваних звуків повністю відповідає реальним слуховим відчуттям здорової людини.

Silver Sonix XL це той слуховий апарат, який є найбільш досконалим з усіх боків.

Він оснащений гнучкими і м'якими кріпленнями, з можливістю регулювання під форму і розмір вушної раковини користувача. Налаштування сили звуку здійснюється залежно від місця знаходження власника. Будучи універсальним, даний прилад може бути використаний на обох вухах - як на лівому, так і на правому. Слухова гарнітура Сільвер Сонник посилює вхідний звук до 50 децибел і включає в себе можливість зміни частот від низьких до високих. Час безперервної роботи становить близько 14 годин.

Маленький і зручний прилад, який відмінно вписується в зовнішній вигляд його власника і слуховим апаратом то назвати не можна! Це скоріше слухова гарнітура, по праву заслужила популярність і високий попит у покупців.

У комплект постачання входить: прилад, силіконові вкладиші у вухо 3 штуки і 2 мініатюрні батарейки. Всі матеріали, застосовані при виготовленні приладу безпечні для використання та утилізації.





Иван ( 2016-04-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Плохой звук

Переваги:
Нету

Відповісти
Слуховий апарат - підсилювач слуху Silver Sonic XL
Слуховий апарат - підсилювач слуху Silver Sonic XL