Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Слуховий апарат Hearing Aid Voice Amplifier WT A-22

Код товару: 1000126

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Де і який слуховий апарат купити – складний вибір, але ми постараємося Вам у цьому допомогти

Вибір слухового апарату залежить від багатьох факторів, включаючи причину втрати слуху, ступінь втрати слуху, а також те, як слуховий апарат встановлюється і програмується.

Крім того, більшість апаратів сьогодні автоматично обробляють звук, так що їх параметри змінюються в залежності від навколишнього середовища носія. Таким чином, апарати, які підходять одній людині, можуть не підійти іншому. Так, як людям з втратою слуху вибрати кращий слуховий апарат? Тільки підбирати індивідуально.

Слухові апарати представляють собою електронні пристрої, які закріплюються всередині вуха або за вухом і допомагають посилювати звуки. Це без сумніву корисні пристрої, але вони не допоможуть Вам відновити нормальний слух. Не важливо, оберете Ви Hearing Aid Voice Amplifier WT A-22 або інший слуховий апарат, Ви і Ваш лікар можете визначити, чи є він підходящим для Вашого типу втрати слуху. Не залежно від моделі обраного Вами слухового апарату, пройде час, перш ніж Ви адаптуєтеся до нього, адже це процес поступовий. Може здатися, що Ваш голос звучить занадто гучно, або Ви почуєте потріскування, писк, що виходять з апарату, не хвилюйтеся і постарайтеся його налаштувати, шляхом повороту коліщатка в потрібну сторону.

Що таке слуховий апарат?

Слуховий апарат являє собою електронний прилад з батарейками, який підсилює і змінює звук. Звук надходить у пристрій через мікрофон, який перетворює звукові хвилі в електричні сигнали. Підсилювач збільшує гучність сигналу, а потім посилає звук у вухо через динамік.

Проблемами зі слухом страждають приблизно 17 на 1000 дітей у віці до 18 років. Захворюваність збільшується з віком: близько 314 з 1000 людей у віці старше 65 років страждають втратою слуху. Втрата слуху може бути спадковою, або вона може виникнути в результаті хвороби, травми або тривалого впливу шкідливих шумів або ліків.

Якими причинами не були викликані Ваші погіршення слуху, слуховий апарат Hearing Aid Voice Amplifier WT A-22 допоможе Вам сприймати світ по-новому!

Характеристики підсилювача слуху:

  • Посилення звуку: 48±5dB;
  • Діапазон частот: 300~4000Hz;
  • Еквівалентний вхідний шум: ≤ 32dB;
  • Вихідний рівень звукового тиску: 126±5dB;
  • Коефіцієнт спотворень гармонійної хвилі: ≤ 10%;
  • Живлення: батарейка AG5 (в комплекті);
  • Робоча напруга: 1.3~1.5V;
  • Максимальний струм: ≤ 3.5~4.5mА;
  • Вага (без батарейки): 9 г.

Комплектація слухового апарату:

  • Слуховий апарат;
  • Батарейка AG5;
  • Вушні вкладиші різних розмірів (2 шт.);
  • Насадки-перехідники для вушних вкладишів (2 шт.);
  • Щіточка для очистки;
  • Інструкція користувача;
  • Картонна упаковка.

УВАГА: При можливих труднощах з налаштуванням звуку

Слуховий апарат свистить (з'являється високочастотний свист), коли посилений звук потрапляє в мікрофон слухового апарату, тобто коли звуки починають насильно витіснятися назовні. Основним завданням є герметизація вушного каналу і запобігання виходу посиленого звуку назовні.

При включенні слухового апарату (ще до установки його в вухо) виникає свист, який свідчить про працездатність апарату. Після того, як Ви наділи апарат на вухо, свист виникає тільки у випадках, коли вушний вкладиш неправильно підібраний або нещільно вставлений у вушний канал.





Віктор ( 2018-11-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Дідусь тепер не перепитує все по кілька раз))

Відповісти
Антон ( 2013-03-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Купил WT A-22 отцу, пользуется 2 месяца, все нормально, первые 2 недели был небольшой дискомфорт ,сейчас все прошло.
Відповісти
Слуховий апарат Hearing Aid Voice Amplifier WT A-22
Слуховий апарат Hearing Aid Voice Amplifier WT A-22