Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Заушний слуховий апарат Xingma XM-909T

Код товару: 1000296

Немає
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Скачати інструкцію до товару: "Заушний слуховий апарат Xingma XM-909T"


Опис

Якісний і надійний слуховий апарат Xingma XM-909T, був створений, для тих у кого проблеми зі слухом

Завдяки йому можна чути на відстані до тридцяти метрів. Це електронний прилад, який посилює звук і допомагає віднайти слух, при цьому дискомфорту в спілкуванні з ним не відчувається. Цей апарат доступний практично всім, і  не дорогий. Він встановлюється за вухом користувача і за допомогою зігнутої форми утримується. Дуже хороший за якістю і може зрівнятися з більш дорогими моделями. Простий та комфортний у використанні, слуховий апарат, особливо зручний для літніх людей, так як при користуванні не вимагає ніяких особливих маніпуляцій.

Основними складовими даного внутрішньовушного апарату є мікрофон, динамік і підсилювач-перетворювач. Вбудований регулятор гучності дуже зручний, і дозволяє регулювати звук від найтихшого до найгучнішого. Підсилювач слуху має загальний вимикач живлення. Для досягнення ідеального комфорту, завушний слуховий апарат застосовується разом з трьома видами вушних вкладишів, які передбачені в комплекті з цим апаратом. Такі вкладиші мають дуже тривалий термін служби і виробляються з пластичного і м'якого матеріалу, який ідеально підходить до будь-якого вуха. Хороша якість звуку і гнучкість сприяють швидкому звиканню до нового апарату для слуху.

Щоб почати використовувати ксінгма ХМ-909Т, необхідно для початку відкрити і встановити батарею

Також потрібно звернути увагу на правильність установки, бо він може вийти з ладу якщо батареї вставлені неправильно. Потім потрібно закріпити апарат в вушному отворі і налаштувати гучність на комфортний рівень звуку. Слуховий апарат необхідно зберігати в сухому місці, далеко від дітей і високих температур. Перед купанням його обов'язково треба знімати. Періодично слід чистити від вушної сірки і намагатися не упускати на підлогу. У комплект входить сам слуховий апарат, інструкція по застосуванню, два або три вушних вкладиші різного розміру, батарейки і футляр для зберігання.

Технічні характеристики слухового апарату Xingma XM-909T:

  • Частотний діапазон: 300~3000Hz;
  • Вихід максимального насиченого звуку: 129±5dB;
  • Равноеффектівно-вхідний шум: ≤ 28dB
  • Спотворення гармонійної хвилі: 10%;
  • Регулятор гучності: є (плавний);
  • Живлення: батарейка LR44 (є в комплекті);
  • Матеріал корпусу: пластик;
  • Колір корпусу: бежевий;
  • Розміри (В/Ш/Т): 55x15x9 мм.;
  • Вага (без батарейки): 9 г.

УВАГА: При можливих труднощах з налаштуванням звуку

Слуховий апарат свистить (з'являється високочастотний свист), коли посилений звук потрапляє в мікрофон слухового апарату, тобто коли звуки починають насильно витіснятися назовні. Основним завданням є герметизація вушного каналу і запобігання виходу посиленого звуку назовні.

При включенні слухового апарату (ще до установки його в вухо) виникає свист, який свідчить про працездатність апарату. Після того, як Ви наділи апарат на вухо, свист виникає тільки у випадках, коли вушний вкладиш неправильно підібраний або нещільно вставлений у вушний канал.





Оля ( 2019-01-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Хороший недорогой слуховой аппарат. Бабушке подошел
Відповісти
Скачати інструкцію до товару: "Заушний слуховий апарат Xingma XM-909T"


Заушний слуховий апарат Xingma XM-909T
Заушний слуховий апарат Xingma XM-909T