Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Собача кістка щітка для зубів, Chewbrush

Код товару: 1007904

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 156 грн 139 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Вага товару: 140 г.
Кількість в упаковці: 1 шт.
Колір (основний): Синій/Салатовий
Матеріал товару (основний): Гума
Довжина: 25 см.
Одиниця виміру: шт.
Дiаметр: 3.5 см.
Тип пакування: Картонна упаковка
Опис

Стежити потрібно не тільки за власною гігієною, а й за станом улюбленого домашнього вихованця. Багато власників купають своїх собак, але забувають про те, що піклуватися потрібно ще і про ротовову порожнину, щоб в старості їх улюблений песик зміг без будь-яких проблем гризти кістки і ту їжу, до якої він звик, а не переходити на щось більш м'яке і щадне. Звичайно, ніхто не змушує брати людську пасту, зубну щітку і вранці, а також увечері силоміць чистити зуби собаці, адже навряд чи вона добровільно погодиться на таку авантюру.

Є більш сучасний і хитрий хід - зубна щітка для собак Сhewbrush DOG DUMMY BONE.

Вона виглядає як звичайнісінька іграшкова кістка щітка для собак, так що собачка навіть не помітить різниці, але при цьому приведе свої зуби в повний порядок.

Потрібно просто дати таку спеціальну собачу зубну щітку своєму улюбленцю, а він уже самостійно все зробить правильно, навіть не підозрюючи цього. Щітка для собак не просто чистить зубки за допомогою щетинок, прибираючи всі залишки їжі або навіть вуличне сміття, адже ці тварини люблять спробувати все на зуб. Також пристосування допомагає зчищати зубний камінь за рахунок спеціальних отворів і прибирати зубний наліт. Якщо давати таку «зубну щітку» собаці постійно, то її ротова порожнина точно буде просто в ідеальному стані. Предмет ще і відмінно масажує ясна, покращуючи кровотік крові. Це потрійний ефект, який дає маленька спеціальна кісточка. Вона повинна бути в будинку у кожного, у кого є це жвава тварина на чотирьох лапках. Ніхто точно не пошкодує про покупку і вже через пару днів побачить ефект, головне привчити собачку саме до цієї кісточки.

Вироби гумові, важить навіть менше 150 грам, так що з ним впорається як малюк, так і доросла собачка. Форма її дуже зручна, підходить і для триетапного очищення зубів, і для гри з улюбленим вихованцем. Це інноваційні підхід, який масажує і очищає ротову порожнину рота. Саме з такою кісточкою стан песика буде просто ідеальним, і всі здивуються його доглянутості, охайності, хорошим зубкам. Привчати до чищення зубів можна вже з перших місяців, але також можна дати знахідку і дорослому собаці для тестування.

Характеристики зубної щітки:

  • Призначена для песиків.
  • Складається з гуми.
  • Довжина кісточки: 25 см;
  • Діаметр: 3,5 см;
  • Вага кісточки: 140 грам;
  • Три функції догляду за зубами:
  • щітка,
  • чистка,
  • масаж
  • Песик сам все зробить.


Комплектація зубної щітки:

  • Зубна щітка: 1 шт;
  • Фірмова упаковка.





Собача кістка щітка для зубів, Chewbrush
Собача кістка щітка для зубів, Chewbrush         156 грн 139 грн