Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Сольова грілка 8 Березня Дельта Терм

Код товару: 1001368

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Виробник: Дельта Терм
Тип грілки: Багаторазова
Форма сольової грілки: Фігурна
Максимальний час підтримки температури: 30 (хв)
Довжина: 16 см.
Ширина: 9,5 см.

На жіноче свято 8 березня зовсім необов'язково дарувати дорогі прикраси або косметику. Головним критерієм подарунка може бути вираз турботи до дорогої жінки, будь то мама, дружина або сестра.

Відмінною річчю для такого випадку стане сольова грілка 8 Березня.

Це не тільки корисний і функціональний сувенір, але головне - частинка душевного тепла і хороший знак уваги. Сольова грілка 8 березня стане в нагоді кожній дівчині і жінці. Це відмінне джерело сухого тепла, яке полегшить деякі нездужання, а також стане в нагоді в косметичних цілях.

На відміну від традиційних гумових або електричних грілок такому пристосуванню не потрібне джерело електроенергії або гаряча вода. Рівень тепла становить 54 градуси, що дуже фізіологічно і оптимально для організму. Завдяки такому простому пристрою можна стати доктором самому собі, прогрів ніс при застуді або спину при защемленні нерва.

А якщо потрібен холодний компрес, наприклад, при ударі або в якості охолоджувача продуктів в подорожі, сольова грілка і тут прийде на допомогу: для цього необхідно потримати аплікатор в холодильнику протягом сорока хвилин. Охолодження тримається досить довго, на відміну від льоду грілка не завдасть клопоту в вигляді потьоків.

Важлива перевага сольового аплікатора - простота використання. Достатньо лише перегнути спеціальну паличку пускач, як запуститься хімічний процес, в результаті якого вміст ємності кристалізується і нагрівається. Для того, щоб привести грілку в «неробочий» стан, її потрібно прокип'ятити хвилин 15, після чого її можна відкласти до нового випадку.

Виріб виконаний з безпечної для людського організму плівки ПВХ, а всередині ємності звичайний сольовий розчин, який використовують в медичних цілях. Оригінальна форма грілки порадує її власницю і залишить приємне враження про те, хто подбав про такий потрібний та корисний подарунок.





Мария ( 2016-04-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
практично и удобно! всем у кого маленькие дети рекомендую!

Відповісти
Сольова грілка 8 Березня Дельта Терм
Сольова грілка 8 Березня Дельта Терм