Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Сольова грілка «Білочка»

Код товару: 1001126

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Колір висилається в рандомному порядку.

Розміри: 21х12 см.

Сольова грілка Білочка - відмінне доповнення до домашніх засобів оздоровлення. Це екологічний, зручне і просте у використанні джерело тепла, завдяки якому можна самостійно полегшити біль при остеохондрозі або радикуліті, провести процедури для лікування отиту і гаймориту, розігріти ділянки тіла перед масажем або зробити сліпе зондування.

Грілка Білочка стане прекрасним способом провести терапевтичні процедури в домашніх умовах для дитини. Забавна фігурка білки налаштує малюка на ігровий лад і знизить тривогу. Але і дорослим людям таке пристосування буде дуже до речі не тільки вдома, але також в вилазці на природу, будь то рибалка, полювання або екстремальна розвага в горах.

Грілка проста і зрозуміла в експлуатації, досить простими діями доводити сольовий розчин до потрібної температури, а потім повертати в початковий стан. Тепло рівномірно розподіляється в ємності і зберігається до 60 хвилин.

Для досягнення протилежного ефекту - охолоджуючого, грілку необхідно помістити в морозильну камеру на 20-30 хвилин. Це ефективний спосіб знизити запалення від удару, розтягнення, укусів комах, усунути головний біль при мігрені і зупинити носову кровотечу. А ще холодну грілку можна з успіхом використовувати для продовження свіжості продуктів в дорозі.





Николь ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
себе купили и всем нашим младшим друзяшка на подарочек) мамочки довольны, действительно классная штука, особенно когда есть маленькие детки!

Відповісти
Сольова грілка «Білочка»
Сольова грілка «Білочка»