Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Сольова грілка «Рибка»

Код товару: 1001129

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Колір висилається в рандомному порядку.

Розміри: 25х16 см.

Сольова грілка "Рибка" - прекрасна альтернатива електрогрілки.

Крім очевидної економічної вигоди, це унікальне пристосування зміцнить здоров'я і надасть терапевтичний вплив на організм. Грілка з сольовим розчином допоможе в безлічі ситуацій вдома або на відпочинку: розігріє тіло перед масажем, забезпечить прогрівання хворої спини, прискорить процес одужання при ГРЗ і захворюваннях лор-органів, врятує від холоду в похідних умовах.

Якщо захворіла маленька дитина, сольова грілка «Рибка» з кумедною формою допоможе налагодити з ним контакт і провести необхідні процедури. Важлива відмінність даного джерела тепла в його екологічності і сприятливому впливу на людський організм. Матеріали, з яких виготовлена грілка, сертифіковані і не містять шкідливих речовин. Наповнювачем служить сольовий розчин, як відомо, сіль володіє позитивною енергетикою.

Грілкою легко користуватися, вона не вимагає особливих умов зберігання і складного догляду. Якщо людині протипоказані гірчичники, таке пристосування не тільки їх замінить, але надасть більш виражений лікувальний ефект. До того ж не викличе алергічних реакцій, запалень і опіків на шкірі.

Чому варто придбати сольову грілку?

  • Це тепло, яке завжди поруч
  • Проста терапія в домашніх умовах (активізує кровообіг, допомагає впоратися з болями в спині)
  • Можна застосовувати як джерело холоду при розтягненнях або укусах комах
  • Не потребує електроенергії або батарейок

Спосіб застосування дуже простий: слід перегнути паличку-пускач, щоб запустити процес кристалізації розчину і нагрівання виробу. Для того, щоб повернути грілку в початковий стан, її потрібно помістити в воду під час кипіння на п'ятнадцять хвилин.





Жанна ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
простая и эффективная грелочка) всю семью греет)

Відповісти