Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Спіральні бігуді Magic Leverag 35 см.

Код товару: 1000523
Опис

В упаковці 16 шт.

Краса і привабливість будь-якої жінки криється, як відомо, в її волоссі. Красиві закрученими локонами - ознака справжньої жіночності та шарму, але от накручувати бігуді подобається далеко не всім. Адже це довго та й незручно, часто пластикові бігуді створюють дискомфорт і спати з ними неможливо.

Але тепер, коли з'явилися magic leverage, можна забути про перераховані проблеми. Ці чарівні бігуді за кілька хвилин і головне, без шкоди для волосся і шкіри голови зроблять стильні кучері, які допоможуть жінці бути яскравішою і привабливішою! У цих бігудях волокно еластичне, вони зовсім не важкі. Спочатку вони надягають на спеціальний пластиковий гачок, потім береться пасмо волосся і одним рухом бігуді одягаються на волосся!

Особливості та переваги Magic Leverag.

У порівнянні з простими бігуді ці набагато зручніші. У комплекті всього вісімнадцять штук, причому половина з них для волосся середньої довжини, а друга половина для довгого волосся, щоб всі могли підібрати їх саме для себе. Фіксуються вони в будь-якому місці пасма, можна у самих коренів, а можна і вище. Тримаються отримані закрученими локони в перебігу восьми годин! Всього за п'ятнадцять хвилин будь-яку жінку чекає шикарна завивка, яка може позмагатися з завивкою будь-якого салону краси, навіть дуже дорогого! Але в салони ходити тепер не доведеться, адже немає сенсу витрачати гроші, якщо можна один раз купити бігуді Magic Leverag і мати унікальну можливість робити красиву завивку коли хочеться.

Дані спіральні бігуді порадують будь-яку жінку, яка мріє виглядати стильно.

Навіть непишне і рідке волосся можна зробити пишним, якщо застосувати до них чудо -бігуді! Економія грошей же тут у наявності, адже в салонах краси беруть дуже великі гроші. Не всім це по кишені, та й навіщо витрачати, зайві гроші, якщо ці бігуді для волосся замінять похід в салон!





Спіральні бігуді Magic Leverag 35 см.
Спіральні бігуді Magic Leverag 35 см.