Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Спортивна сумка ремінь двосекційна, GMJ-001

Код товару: 1007894

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Займатися спортом варто в будь-якому віці, адже від цього залежить довголіття. Біг - ідеальний варіант, який допоможе і дихальну систему поліпшити, і м'язи, і тіло підтягне, і виробить самодисципліну. Бігати можна як по місту, так і в парку, так і навколо будинку або в будь-якому зручному місці. Головне почати, а далі звичка сформується самостійно.

Якщо потрібен якийсь поштовх або мотиватор, то можна просто витратити свої гроші на кросівки, спортивну форму і сумку для бігу. Якщо перші два варіанти в принципі можна використовувати і для інших цілей, наприклад, ходити на розтяжку або вигулювати собаку. Спеціально ж призначену сумку-чохол для бігу досить складно застосовувати не по її призначенню.

За фактом, сумка для бігу особливо нічим не відрізняється від інших варіантів, у неї є кілька відділів, ремінна лямка, застібка у вигляді блискавки. Все дуже ергономічно і практично. Носиться сумка-чохол не через плече або як звичний всім рюкзак, а на поясі. Досить просто зафіксувати її за допомогою спеціальної застібки, за рахунок якої можна ще й підігнати охоплення талії, щоб нічого і не стискало, і не спадало.

Сумка на пояс для бігу виконана з м'якого матеріалу, так що вона не буде шкодити шкірі, натирати, натискати на тіло, при цьому матеріал дуже зносостійкий, так що предмет витримає і вітер, і дощ, і сніг, і будь-які механічні пошкодження.

Фіксація пояса для бігу для бігу дуже хороша, ремінець міцний, еластичний і при правильному носінні він не перекручується, що є дуже важливим варіантом. Прослужить така річ довго, оскільки виробник гарантує тривалий термін експлуатації, а це значить, що і займатися спортом можна довгостроково, адже це дуже корисно для здоров'я. Модель підходить і для жінок, і для чоловіків, вона ідеально впишеться абсолютно в будь-який спортивний образ і доповнить його, ставши не лише практичною, але ще і модною деталлю.

Незважаючи на те, що сумки-чохли для бігу здаються максимально компактними, вони дуже місткі, так що в них можна покласти будь-яку річ, необхідну для тренування, поміститься туди і пляшечка з прохолодною водою, і скакалка для розминки.

Характеристики сумки ременя:

  • Призначення: для зберігання особистих предметів під час занять спортом.
  • Кількість відділень: 2 шт;
  • Розміри кишень: 
    • менша: довжина - 14 см, ширина - 12 см (в найширшому місці)
    • більша:  довжина - 29 см, ширина - 13 см (в найширшому місці)
  • Розмір: регульований від 75 до 110 см;
  • Тип кріплення: пластикова засувка;
  • Ширина пояса: 3 см;
  • Картонна упаковка;
  • Матеріал: поліестер + еластан.





Спортивна сумка ремінь двосекційна, GMJ-001
Спортивна сумка ремінь двосекційна, GMJ-001