Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Спортивна резина для фітнесу Raciness - резинові петлі для тренувань (3 шт./уп.)

Код товару: 1007753

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Останнім часом багато хто з нас віддає перевагу заняттям спортом вдома, а не в спортзалі. По-перше, займатися можна в будь-який зручний для вас час, не потрібно підлаштовуватися під графік залу. По-друге, не доводиться витрачати час на дорогу. Звичайно, не у всіх вдома є необхідний інвентар для занять, який буде достатньо ефективним. Але виробники подбали про це, і сьогодні можна знайти безліч компактних тренажерів і доступних аксесуарів для занять. Одним з таких і є резинки для спорту.

За допомогою такого виробу, як резинка для фітнесу, можна провести в домашніх умовах тренування будь-якої складності. Причому підійде такий аксесуар і починаючому спортсмену, і професіоналу.

І ми пропонуємо вашій увазі резинки для фітнесу перевіреної якості, які вже зарекомендували себе як надійні і ефективні.

Варто зазначити, що така резинка для спорту підійде для різних занять, наприклад, для фітнесу, для йоги або ж для пілатесу. Використовувати даний тренажер можна всім, без обмежень за віком, як дітям, так і людям в похилому віці. Насправді фітнес резинка - це своєрідний еспандер, який можна застосовувати для будь-якої групи м'язів. У комплект резинок входить кілька одиниць, кожна з яких надає різний опір. Тобто новачкові рекомендується почати тренування з найлегшої резинки синього кольору, а ось бувалому спортсмену можна відразу ж працювати з максимальним опором - з чорною резинкою. А ось резинка жовтого кольору - це середній варіант.

Такі фітнес резинки купити зможе кожен з вас, тому що даний комплект коштує зовсім недорого. До речі, ці спортивні аксесуари можна брати з собою в подорож, на відпочинок, під час поїздки на дачу або на природу. У вас буде можливість спалити зайві калорії, де б ви не знаходилися.

Подібні резинові петлі можна використовувати не тільки для домашніх тренувань, а й під час занять на спортивних майданчиках під відкритим небом. Ви зможете прив'язати резинку до турніка і виконати підтягування з додатковим навантаженням. Використовувати стрічковий еспандер можна і при виконанні вправ на розтяжку, і при силових тренуваннях, і в реабілітаційному періоді після перенесених травм. До речі, відновлювальні процедури завдяки даним резинкам радують своєю ефективністю і універсальністю. Вони підходять навіть при важких травмах, тому що навантаження можна підкоригувати і виконувати лише допустимі вправи. Таким чином, і м'язи будуть приходити в тонус поступово, і нашкодити організму практично нереально. Повільне повторення вправ, оптимальне виконання повторів, обережне навантаження - ось запорука швидкої реабілітації за допомогою комплекту фітнес резинок. Ну а купити резинку для спорту можна в нашому інтернет-магазині, не виходячи з дому. Оформлюйте замовлення, і ми доставимо вам спортивний інвентар в будь-який куточок України!

Резинові петлі для фітнесу Raciness, характеристики:

  • Метериал: латекс;
  • Колір: жовтий, синій, чорний;
  • Довжина еспандера: 30 см;
  • Ширина: 5 см;

Набір спортивної резини, комплектація:

  • Еспандери стрічкові - 3 шт;





Спортивна резина для фітнесу Raciness - резинові петлі для тренувань (3 шт./уп.)
Спортивна резина для фітнесу Raciness - резинові петлі для тренувань (3 шт./уп.)