Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажний вал / ролик для масажу спини і прокатки м'язів зелений з великими секціями

Код товару: 1007980

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Ідеальний масажний ролик призначений спеціально для людей, які ведуть активний спосіб життя стежачи за своїм здоров'ям.

Також його активно можуть використовувати кроссфітери і спортсмени. Завдяки ребрам, які є на ролику, ви відчуєте активний вплив на м'язові волокна, які допоможуть зняти гіпертонус і поліпшити гнучкість, а також рухливість.

Валик для спини даного типу відомий як тренувальний аксесуар перед і після тренування. Його можна застосувати для розминки, яка допоможе розігріти м'язи, а також для масажу, який допомагає відновитися, зняти спазм і біль в м'язах.

Ролик володіє імітацією масажу пальцями або долонею і її ребром. Матеріал використаний високоякісний, тому його щільність дозволяє діяти на тригерні точки зняття втоми, болю, допомогти м'язам ущільнитися і дійти до міофасціального розслаблення.

Під час занять можна не переживати, адже валик абсолютно безпечний для здоров'я при виконанні вправ. Масажний вал не має ніякого стороннього запаху, за ним дуже легко доглядати і він стійкий до вологи.

Ролик масажний вже давно оцінили всі спортсмени, тому, вони рекомендують масажний валик купити, так як він не буде зайвим в будинку.
Завдяки заняттям з ним ви зможете поправити своє здоров'я, розвинути гнучкість в тілі і створити правильну поставу, показуючи оточуючим приклад здорового способу життя.

Характеристики масажного ролика:

  • Матеріал: EVA, ПВХ
  • Колір зелений;
  • Ширина (см): 14;
  • Довжина (см): 33.





Масажний вал / ролик для масажу спини і прокатки м'язів зелений з великими секціями
Масажний вал / ролик для масажу спини і прокатки м'язів зелений з великими секціями