Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Спортивний обруч для пресу Dynamic Health Hoop W

Код товару: 1000516
Опис

Вага обруча 2,3 кг.
Діаметр обруча 108 см.

Наближається теплий сезон, а разом з ним час великих змін у гардеробі. Тому важливо вже зараз вжити заходів, що дозволяють витонченим сукням, легким шортам, відкритим топам, блузам, демонструвати світу по-справжньому бездоганну красу.

Відмінним рішенням для розставання із зайвими кілограмами стане масажний обруч. Мода, на нього була мінлива, переживала злети, падіння. Сьогодні обруч знову популярний.

Хула-хуп відмінно бореться з проблемними зонами

Хула-хуп купити можна в спеціалізованому магазині. З його допомогою легко підтримувати себе у формі, не виходячи з дому. Майже кожна сучасна жінка перекушує на ходу, відчуває на собі негативний вплив навколишнього середовища, веде сидячий спосіб життя, живе в стані перманентного стресу. Тому важливо знати, щоб подолати пост зимові проблеми знадобиться змінити весь спосіб життя. Буде потрібно переглянути меню, застосувати косметичні процедури, підібрати спеціальну косметику і збільшити фізичні навантаження. Косметичні засоби, дієти, вправи підбираються індивідуально.

Унікальний обруч Dynamic Health Hoop W

Обруч Dynamic Health Hoop W відмінна альтернатива фітнес-клубу, прогулянкам, пробіжкам. Унікальність збірного обруча в повітряних прошарках кожної деталі. Вбудовані, в кожну з деталей магніти, утворюють магнітне поле, що збільшує ефективність вправ з обручем. Збалансована вага обруча виключить зісковзування вниз. Фахівці стверджують, він ефективно допомагає боротися з проблемними зонами, особливо добре йому вдається коригувати боки. Виконувати вправи треба з повною віддачею, а не відбувати хвилини, ліниво крутячи обруч, тоді результат не змусить себе чекати.





Спортивний обруч для пресу Dynamic Health Hoop W
Спортивний обруч для пресу Dynamic Health Hoop W