Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Кріт для прочистки труб та каналізації в гранулах Wild Tornado

Код товару: 1007652

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 193 грн 149 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Вага товару: 110 г.
Одиниця виміру: шт.
Країна виробник: Китай
Опис

У кожному будинку або квартирі трапляються такі дрібні неприємності, як засмічення стоку і труб. Ці скупчення можуть доставляти незручності не тільки непрохідністю потоку води, але і виникненням огидних запахів. Для того щоб запобігти виникненню таких неприємних ситуацій, рекомендуємо вам звернути увагу на засіб від засмічень Wild Tornado.

Wild Tornado – це новий потужний очищуючий розчин, який миттєво усуває будь-які запахи і запобігає засмічення стічних труб. Пропонований нами засіб від засмічень має цілий ряд відмінних рис, завдяки яким він виграє перед іншими подібними аналогами.

По-перше, даний засіб для прочищення труб легко і за найкоротші терміни розчинить будь-які засмічення, так як відмінно справляється з жиром, волоссям, паперовими та мильними залишками. По-друге, цей варіант для прочищення труб підходить для використання скрізь, наприклад, в туалеті, раковині, ванні. По-третє, перед нами абсолютно безпечний засіб для прочищення унітазу і інших місць, так як безпосередньо на труби воно не чинить абсолютно ніякого впливу. Некорозійна формула - це справжня знахідка, адже багато аналоги не можуть похвалитися настільки ж безпечним складом. Засіб має більш високу щільність, що забезпечує максимальне зчеплення з трубами і швидко усуває перешкоди для зливання води.

Всі ми знаємо, що кріт для унітазу або засіб для чищення труб кріт, як правило, має неприємний їдкий аромат. Так ось пропонований нами очищувач абсолютно без запаху. Суміш знаходиться в пластиковій пляшці. Даний кріт для пластикових труб має вагу 110 грам. До складу суміші входять лужний розчинник, а також дієва і дуже ефективна поверхнево-активна речовина.

Застосовувати засіб для прочищення труб від волосся досить легко.

Для цього треба 50 грам порошку розбавити в теплій воді. Ретельно перемішуючи протягом кількох хвилин. Залити готову рідину в засмічену трубу і залишити на 30 хвилин, а краще на годину. Потім засіб треба добре змити водою. Якщо засмічення досить велике і його не вдалося усунути після першого застосування очищувача, операцію рекомендується повторити ще раз. Якщо проблеми не з трубами, то зверніть увагу, що це і засіб для прочищення каналізації. Його можна точно також застосовувати і для унітазу. Приготуйте суміш, вилийте безпосередньо в унітаз, залиште на деякий час, змийте воду. При необхідності і при сильному засміченні також рекомендується повторити процедуру ще раз.

Як бачите, перед нами дійсно кращий засіб для прочищення труб, який радує своїм принципом дії, при цьому, абсолютно не впливаючи безпосередньо на самі труби і не маючи неприємного запаху. Ну а купити даний засіб ви можете прямо зараз. Для цього вам лише необхідно оформити замовлення на нашому сайті. Де б ви не знаходилися, у вас є шанс особисто переконатися в тому, що цей очищувач найкращий. Ми доставимо ваше замовлення в будь-яке місто України в найкоротші терміни.

Очищувач від засмічень для раковини і унітазу, характеристики:

  • 2 різновиди засобу: гранули, порошок;
  • Матеріал пляшки: пластик
  • Маса нетто: 110г.
  • Склад: лужний розчинник, поверхнево-активна речовина

Інструкція до застосування:

  1. Насипати 50 грам засобу за раз і розбавити теплою водою, перемішувати 1-2 хв.
  2. Почекати 30-60 хвилин, змити достатньою кількістю води. Якщо засмічення залишився, повторити операцію.
  3. Легко розчиняє жир, волосся, масла, паперові вироби з мила.
  4. Підходить для використання в туалетах, раковинах, ваннах і інших зливних лініях.





Кріт для прочистки труб та каналізації в гранулах Wild Tornado
Кріт для прочистки труб та каналізації в гранулах Wild Tornado         193 грн 149 грн