Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Підставка стійка для взуття універсальна на 4 яруси (метал/тканина)

Код товару: 1007610

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Коли коридор має невелику площу, ми стикаємося з певними незручностями розміщення взуття всіх членів сім'ї. І, на жаль, такі випадки не поодинокі, тому що планування квартир в нашій країні однотипні і виконані за загальними стандартами.

Щоб правильно організувати зберігання туфель і чобіт, пропонуємо вам такий аксесуар, як поличка для взуття. Вона допоможе вам компактно зберігати взуття всіх членів сім'ї.

Тепер простір в коридорі буде більш вільним, а все взуття буде акуратно розташоване в одному місці. Як бачите, поличка для взуття - справжня знахідка для кожної господині, адже саме ми відповідаємо за порядок в домі.

Дана підставка для взуття має цілих 4 яруси. Такий продуманий дизайн свідчить про те, що перед нами компактна, але досить містка річ. Конструкція дуже легко збирається і радує стійкістю. Процес складання забере у вас всього декілька хвилин, адже для цього вам зовсім не знадобиться додатково докуповувати кріплення або використовувати інструменти. Взуттєва полиця і збирається, і розбирається як конструктор. Це дуже зручно, якщо ви, наприклад, живете на знімній квартирі і часто переїжджаєте або ж хочете взяти такий корисний атрибут меблів з собою на літо на дачу. До речі, полиця для взуття купити яку можна зовсім недорого, має також компактні параметри в складеному вигляді і невелику вагу. Транспортування зовсім не займе проблем, тому що стелаж для взуття відмінно поміститься і в багажнику автомобіля, і просто на підлозі біля сидіння.

Варто відзначити, що підставка під взуття виготовлена з якісних і довговічних матеріалів. Так, трубки каркаса є сталь, кріплення - пластикові, а ось полички - це синтетична тканина, яка відмінно миється в разі виникнення забруднень. Купити поличку для взуття буде відмінним варіантом для тих, хто не має матеріальної можливості придбати стандартні меблі відразу після переїзду на нове житло, для тих, хто цінує комфорт і затишок в домі, а також для орендарів, дачників, студентів у гуртожитках. Виглядає стійка для взуття дуже акуратно і презентабельно, незважаючи на те, що має вона таку невисоку ціну.

Ну а купити полицю для взуття ви можете прямо сьогодні в нашому інтрнет-магазині. Ми доставляємо замовлення по всій Україні зручним для покупця способом. Тому, зробивши замовлення зараз, свою покупку ви отримаєте в найкоротші терміни.

Стійка для взуття на 4 яруси, характеристики:

  • Матеріали виготовлення:
    • Трубки каркаса: хромована сталь
    • Кутові кріплення каркаса: пластик
    • Мембрана полички: синтетична тканина (можна мити)
  • Кількість ярусів: 4;
  • Розмір зібраної полиці (ДхШхВ): 57х28х74 см;
  • Розміри в упаковці: 6х20х63 см;
  • Вага: 700 г.

Підставка для взуття Shoe Racks, комплектація:

  • Комплект хромованих труб (34 шт)
  • 4 тканинних мембрани
  • 20 пластикових кутових кріплень
  • Картонний пакувальний бокс





Підставка стійка для взуття універсальна на 4 яруси (метал/тканина)
Підставка стійка для взуття універсальна на 4 яруси (метал/тканина)