Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Поличка для взуття в шафу - універсальна стійка на 5 ярусів

Код товару: 1007611

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Стелаж для взуття стане відмінним рішенням, якщо у вас передпокій невеликої площі, а в родині кілька людей і взуття створює проблеми з розміщенням.

Завдяки стелажу на 5 ярусів ви зможете компактно зберігати абсолютно все взуття. При цьому, в разі необхідності, ви з легкістю зможете знайти потрібну пару, оскільки все взуття буде стояти на виду. Стелаж складається з двох стійок і п'яти ярусів. Це робить його стійким і містким. Завдяки стійкості можна не боятися перекидання, і що все взуття вивалиться вниз на підлогу з полички. Стійки виготовлені з високоміцного матеріалу, а яруси з тканини. Завдяки такій комбінації матеріалів стелаж прослужить досить довгий час, а його властивості не зіпсуються з плином часу. При цьому вартість даного стелажа невелика, що дає можливість заощадити гроші на покупку дорогих меблів.

Так як в більшості квартир передпокої мають невелику площу, підставка для взуття на 5 ярусів відмінно для них підійде.

Також завдяки своєму дизайну він добре впишеться в будь-який інтер'єр. А завдяки своїм невеликим габаритам він не буде створювати будь-яких незручностей в приміщенні квартири, при цьому створюючи досить багато додаткового місця для зберігання взуття. Окрім взуття на даному стелажі можна зберігати інші приналежності, наприклад, пристосування для чищення. Також його можна використовувати для сушки парасольок або як підставку для сумок.

Завдяки особливостям конструкції, стелаж для взуття досить просто збирається та розбирається – будь-яка людина і навіть дитина з легкістю впорається з цим завданням. При цьому при складанні або розбиранні кріплення не втрачають своєї міцності (як це часто трапляється з іншими меблями). Тому його можна в разі необхідності розбирати і збирати хоч кожен день, що робить його досить мобільним.

Завдяки своїм якостям стелаж для взуття вже зайняв своє почесне місце в багатьох квартирах і багато людей вже давно забули, що таке захаращений взуттям передпокій.

Підставка під взуття на 5 ярусів, характеристики:

  • Матеріали виготовлення:
    • Трубки каркаса: хромована сталь;
    • Кутові кріплення каркаса: пластик;
    • Мембрана полички: синтетична тканина (можна помити);
  • Кількість ярусів: 5;
  • Розмір зібраної полиці (ДхШхВ): 57х28х89 см;
  • Розміри в упаковці: 6х20х63 см;
  • Вага: 1 кг.

Поличка для взуття в шафу Shoe Racks, комплектація:

  • Комплект хромованих труб (46 шт);
  • 5 тканинних мембран;
  • 24 пластикових кутових кріплення;
  • Картонний пакувальний бокс.





Поличка для взуття в шафу - універсальна стійка на 5 ярусів
Поличка для взуття в шафу - універсальна стійка на 5 ярусів