Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Полиця для взуття на 4 яруси "Shoe Rack", взуттєвий стелаж 58х60см

Код товару: 1007599

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Стелаж для взуття в передпокій - це компактна і зручна складна поличка, призначена для зберігання взуття в невеликому приміщенні.

При своїх досить невеликих розмірах в зібраному стані (58х60х18 см), поличка вважається досить місткою і практичною. Компактна взуттєва поличка призначена також для зберігання парасольок, сумок та інших аксесуарів. Підставка виконана в білому кольорі, ідеально підійде під світлий інтер'єр. Основна частина виготовлена з металу, а бічні ж частини полки з пластику. Це говорить про її надійність та спроможність витримати велику кількість пар взуття. Такий стелаж сміливо витримає близько 10 пар взуття. Поличка для взуття має 4 яруси. Поставляється полиця в розібраному вигляді з 8 трубочок і 4 бічних панелей для пластику, все це упаковано в красиву картонну упаковку. Поличка легко збирається з цих деталей в надійну конструкцію. При необхідності в ній є можливість ставити зверху додаткові стелажі. У зібраному вигляді такий стелаж дуже компактний, займає мало місця в передпокої і важить всього 800 грам. Його легко можна перевозити на дачу або в нову квартиру, а в багажнику або на підлозі біля сидіння він не буде займати багато місця. Завдяки матеріалу підставки, її можна легко мити: достатньо протерти губкою або опустити в воду. Після частого миття матеріал не псується і не іржавіє. На 4 ярусах можна спокійно розкласти взуття всієї родини, і ще залишиться місце для нової пари. А якщо зранку потрібно буде швидко зібратися, то все буде на виду і вибрати щось конкретне не складе абсолютно ніяких труднощів. А після приходу можна покласти взуття на місце, і не розносити при цьому бруд по всій квартирі. Також, якщо у вас велика сім'я, можна купити кілька стелажів відразу в нашому інтернет-магазині за доступною ціною.

Стелаж для взуття, характеристики:

  • Матеріал: нержавіюча сталь + пластик;
  • Розмір зібраної полиці (ВхШхГ): 58х60х18 см;
  • Довжина 1 металевої труби: 58 см;
  • Розмір пластикового елемента: 31х18х2.5 см;
  • Кількість відділень: 4 яруси;
  • Розташування: підлогова;
  • Вага товару: 800 г;
  • Країна виробник: Китай;
  • Тип упаковки: картонна.

Етажерка для взуття, комплектація:

  • 8 труб із нержавіючої сталі;
  • 4 бічні панелі із пластику;
  • Картонна коробка.





Полиця для взуття на 4 яруси "Shoe Rack", взуттєвий стелаж 58х60см
Полиця для взуття на 4 яруси "Shoe Rack", взуттєвий стелаж 58х60см