Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Стимулятор Pyramid Power (Пірамід Пауер)

Код товару: 1001241

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Стимулятор Pyramid Power (Піраміда Пауер) - засіб для схуднення і корекції фігури.

Комплектація Pyramid Power:

безпровідний пристрій;
2 батарейки CR2032;
два електроди.

Якщо у вас є стимулятор Pyramid Power, то шлях до впевненої, граціозною та спортивної фігури стає набагато простішим і легшим.

Тим більше що для цього не потрібно покидати межі свого житла, кімнати, і навіть вставати з дивана. Ви просто прикладаєте електроди до тієї області, яку вважаєте проблемною, і вмикаєте. Попередньо необхідно вибрати відповідний режим і ту частоту, з якою міостимулятор буде генерувати електричні імпульси. Конструкція міостимулятора Pyramid Power така, що відстань між накладками може досягати 60 см. А це означає, що пристрій підходить для коригування всіх проблемних ділянок на тілі, тому як Pyramid Power можна розмістити під будь-яким кутом таким чином, щоб домогтися найкращих результатів. І все це під час справжнього відпочинку. Стимулятор працює адресно, в залежності від обраного режиму - спалює жир, повертає тонус м'язам, формує необхідний рельєф мускулатури.


Визначаючись з програмою, ви маєте можливість вибирати з 10 різних рівнів навантаження і 6 повноцінних програм. Співвідносячи програми з режимами навантаження, абсолютно кожному можна підібрати самий відповідний режим для вирішення завдань різної складності.

Стимулятор Pyramid Power - це ваш індивідуальний і професійний тренер, до якого не потрібно ходити, адже він завжди під рукою.

Такий тренер може позбавити вас від небажаних травм, вибудувати ідеальні «кубики» на вашому пресі, зробити ноги стрункими, а талію - тонкою.

Прилад Pyramid Power настільки зручний, що його можна взяти з собою на роботу і не збиватися з режиму тренувань. Його не видно під одягом, і навіть сидячи на нараді, ви можете тренуватися, але це залишиться таємницею для оточуючих. Якщо застосовувати міостимулятор регулярно і в межах режиму, перші результати не змусять себе чекати, а дуже скоро ви навіть не будете уявляти свого життя без цього тренажера.
 

 





Валерий ( 2013-07-18 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Штукенция прикольная. Не сравнить ни с одним подобным тренажером по силе воздействия. Но есть один минус - это липучки. А вернее проблема в том что они ничего не клеятся ни к какой части тела... А так же отсутсвие инструкции. Сколько время воздействия и тд. Только схема куда цеплять и та на китайском. А так доставка и прием заказа была достаточно быстрой
Відповісти
Стимулятор Pyramid Power (Пірамід Пауер)
Стимулятор Pyramid Power (Пірамід Пауер)