Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Стягуюча спідниця Shaped Skirt

Код товару: 1001663
Опис

Розміри:

  • S / M - талія 60-80 см (сіра)
  • L / XL - талія 80-100 см (сіра)
  • XXL / XXXL - талія 100-120 (синя)

Характеристики:

  • Склад: 93% поліестер, 7% еластан
  • Ступінь корекції: середня
  • Колір: синій, сірий

Купівля нового одягу завжди радість для жінки. Особливо якщо цей одяг сидить на ній просто ідеально і жінка відчуває себе справжньою красунею.

Спідниця з високою талією і завдовжки до коліна приховує всі проблемні ділянки тіла, візуально коректуючи вашу фігуру і роблячи їй просто ідеальною. До того ж такий фасон спідниці вважається класичним і не виходить з моди ніколи.

Але стягуюча спідниця Shape Skirt - це щось більше, ніж просто гарний одяг. Ця спідниця має секрет. Вона коригує вашу фігуру за принципом білизни, що стягує і робить її просто карколомною, прибираючи все непривабливі «опуклості» на тілі:

  • обвислий живіт,
  • кілька завеликі сідниці,
  • так звані «стегенця» на стегнах.

Нічого цього не буде видно, коли ви надягнете спідницю Shape Skirt. Ваш силует стане плавним і витонченим. Ви просто не зможете спокійно пройти повз дзеркало, не помилувавшись собою.

Як «працює» спідниця Shape Skirt

Секрет стягуючої спідниці Shape Skirt в матеріалі, з якого вона виготовлена. У його склад входить поліестер і еластан. Саме ці матеріали використовуються для створення корегуючого одягу. Вони дуже еластичні і в той же час тугі, тому тягнуть тіло, роблячи його струнким.
Матеріал невибагливий і довговічний. Він не деформується, не розтягується, не вигоряє. На ньому не утворюються ворсинки і катишки.

Особливості крою спідниці Shape Skirt

Стягуюча спідниця Shape Skirt, як і будь-який вид корегуючого одягу, виготовлена за принципом панчішної в'язки. Тобто вона цілісна і не має швів. Вона дуже зручна: ніяких замків, гудзиків, грубих швів і блискавок. А також ніяких некрасивих складок. Вона сидить на фігурі як влита. А з вигляду абсолютно не відрізняється від звичайної джинсової спідниці, так як має характерний для джинсової тканини колір і малюнок, а також намальовані деталі, властиві всім джинсовим спідницям: кишені, блискавку, ремінь, шви і гудзики, які виглядають дуже натурально.

 





Стягуюча спідниця Shaped Skirt
Стягуюча спідниця Shaped Skirt