Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Стягуючий коригувальний пояс Waist Trimmer Belt

Код товару: 1001511
Опис

Розміри та характеристики

Розміри M
Обхват талії, см. 54-65 см. 
  • Висота пояса 20 см.
  • Колір: бежевий – тілесний.
(наявність розміру уточнюйте у менеджера).

​Тонку талію і плоский живіт хочуть мати більшість жінок. Однак далеко не всім можна займатися активним фітнесом і сидіти на дієтах. Як підтягнути силует швидко і без зусиль?

Відповідь на це питання дає стягуючий пояс-коректор!

Завдяки Вейст Тример Белт, який можна непомітно носити під платтям або будь-яким інший одягом, його володарка буде виглядати візуально стрункішою, а небажані складки на боках зникнуть! Це відмінний спосіб додати своїй фігурі підтягнутий і спортивний вигляд, а значить, поліпшити настрій.

Крім візуального ефекту стягуючий пояс надає і корисну фізіологічну дію на організм. Виконуючи зігріваючу функцію і спалюючи підшкірно-жирову клітковину, Waist Trimmer Belt сприяє схудненню в боках. Такий ефект досягається завдяки унікальній структурі високотехнологічного мікропористого і дихаючого матеріалу, з якого виготовлений пояс.

А завдяки продуманій до дрібниць будові, пристосування має легку вагу і настільки тонкий, що абсолютно непомітний оточуючим навіть під елегантним вбранням. Ще одне важливе завдання, з яким справляється пояс - підтримка поперекового відділу хребта і зняття навантаження зі спини. Протягом усього дня ваша спина буде врятована від напруги і втоми.
Для такого пояса немає протипоказань, його можуть носити жінки будь-якого віку і комплекції. У складі матеріалів тільки екологічно чиста і гіпоалергенна сировина.

Чому варто використовувати коригувальний пояс Вейст Тример Белт:

  • Візуально робить талію тонше і усуває косметичний дефект у вигляді складок
  • Підходить для носіння під одягом, непомітний для сторонніх очей
  • Підтягує живіт після пологів
  • Знімає напругу зі спини
  • Спалює підшкірний жир на животі і боках
  • Подвійний ряд застібок дозволяє регулювати пояс за індивідуальними параметрами.





Стягуючий коригувальний пояс Waist Trimmer Belt
Стягуючий коригувальний пояс Waist Trimmer Belt