Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Живий дверний дзвінок на Хеллоуін - дзвінок на двері Animated Haunted Eyeball Doorbell

Код товару: 1007751

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Хочете здивувати своїх гостей, незвично зустрівши їх?

Пропонуємо для цього встановити неординарний дверний дзвінок.

Такий аксесуар можна використовувати і в повсякденному житті, і під час організації креативних свят і вечірок, наприклад, на Хеллоуїн. Цей варіант є мовний дзвінок у двері, який здатний не тільки здивувати, але і налякати. Якщо ви фанат страшилок, такий дзвінок стане справжньою знахідкою для вас.

Пропонований нами дзвінок дверний можна зафіксувати на двері або на стіну. Як тільки гості натиснуть на кнопку, у дзвінка відчинить повіку і ваші візитери зможуть побачити світло ока, який схожий на справжній. До речі, звуковий супровід, яке видає даний дзвінок в квартиру не менше креативне. Ви почуєте скрип дверей і зловісний сміх.

Якщо ви вирішили організувати вечірку на честь Хеллоуїна, звичайно, в першу чергу вас порадує гучний страхітливий сміх дзвінка і наявність очей які світяться. Але тут же виникне питання, а як фіксувати дзвінок на двері і скільки на це піде часу? Відповідь вас приємно здивує, монтаж такого тематичного аксесуара займе кілька хвилин і не зажадає від вас наявності спеціального інвентарю.

Працює дзвінок купити який зможе кожен через невисоку ціну, за допомогою трьох батарейок типу АА. Вам не доведеться продумувати наперед, як приєднати прилад до електромережі і чи є у вас такі можливості. Батарейки роблять використання даного дзвінка реальним навіть у приміщеннях без електрики.

Ну а купити дзвінок в квартиру в такому креативному дизайні ви можете в нашому інтернет-магазині прямо зараз. Оформляйте замовлення, і ми відправимо вам його по території країни будь-якою зручною для вас службою доставки. Де б ви не знаходилися, у великому мегаполісі або маленькому селищі, у вас є можливість організувати для друзів незабутню тематичну вечірку.

Дверний дзвінок на батарейках, комплектація:

  • Дверний дзвінок
  • 3 батарейки типу АА





Живий дверний дзвінок на Хеллоуін - дзвінок на двері Animated Haunted Eyeball Doorbell
Живий дверний дзвінок на Хеллоуін - дзвінок на двері Animated Haunted Eyeball Doorbell