Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Переносний холодильник термосумка - дитячий терморюкзак для їжі і напоїв

Код товару: 1007702

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Часто при виході на прогулянки, пікніки або при тривалих поїздках може знадобитися холодна вода і охолоджена їжа, але зберігання її часто перетворюється на важке завдання, особливо влітку, коли немає поблизу повноцінного холодильника.

Сумка холодильник допоможе вирішити дане питання для дітей.

Вони зможуть взяти з собою невелику пляшку води і навіть морозиво, яке не розтане під час зберігання. Виріб можна також використовувати для приготування їжі в школу завдяки невеликому обсягу сумки, що не важить практично нічого. Внутрішні стінки покриті термоізоляційним матеріалом, який при повному закритті не пропускає тепло всередину.

Кожна термосумка витримує регулярне користування і тертя зовнішнього шару по землі чи іншій поверхні. Зручна ручка дозволяє носити сумку як самій дитині, так і дорослим. На відміну від звичайного рюкзака, даний виріб можна відкрити набагато далі, щоб отримати доступ до всієї збереженої усередині їжі, щоб не підбирати продукти навпомацки.

Реалізовано це, як в сумці для ноутбука, тому такий рюкзак легко застібається і захищає вміст не тільки від вуличного тепла, але і запахів зовні, а також опадів.
Купити сумку холодильник можна для дитини молодшого шкільного віку, який бажає сам носити з собою холодний обід і напої. Виріб привчить до організованості, а також ощадливості в ранньому віці. Виробник гарантує безпеку експлуатації, висока якість швів і тривалий термін використання при правильному догляді за виробом. Необов'язково носити з собою великий холодильник, де зберігаються продукти і напої. Для короткочасної поїздки дитині достатньо невеликого рюкзака пропонованої моделі, який відмінно виглядає і легко виділяється.

Термосумка для ланчу, характеристики:

  • Розмір: 19,5х10х23 см;
  • Упаковка: поліетиленовий пакет.





Переносний холодильник термосумка - дитячий терморюкзак для їжі і напоїв
Переносний холодильник термосумка - дитячий терморюкзак для їжі і напоїв