Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Жіноча сумка-клатч з ланцюжком Bao Bao

Код товару: 1002399

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Жіноча сумочка є головним аксесуаром у гардеробі кожної пані. І, зрозуміло, вона повинна бути не одна, а, так би мовити, "на всі випадки життя". Сумочка повинна відповідати події та підходити під образ і стиль, не тільки кольором, а й формою.

Дизайн сумочки BAO BAO

Сумка в стилі японського бренду BAO BAO в цьому плані має велику перевагу, так як може змінювати свою форму за рахунок своєї унікальної будови. Трансформація відбувається за рахунок наповнення виробу.

Голографічна сумка має невеликі розміри і унікальний яскравий дизайн. Геометричний модний візерунок, за рахунок наявності кутів орнаменту, робить образ володарки ридикюля більш серйозним, суворим і незалежним. З об'ємним 3D малюнком Ви будете приковувати погляди, не докладаючи особливих зусиль, адже сумочка сама по собі дуже легка.

Унікальний та універсальний клатч

Клатч репліка Бао Бао стане стильним доповненням до багатьох образів. Він може поєднуватися як з вечірньою сукнею або брючним костюмом, так і з джинсами або легінсами.

Сумка Bao-Bao застібається на замок-блискавку. Клатч комплектується знімним ланцюжком для підвішування сумки на плече. Якщо ж необхідний більш витончений look, наприклад, для корпоративної вечірки, то його можна відстебнути і використовувати даний аксесуар, як клатч.

 

Характеристики сумки-клатч Bao Bao:

  • Розмір: 26 х 17 х 11 см
  • Матеріал: ПВХ
  • Матеріал підкладки: поліестер
  • Текстура: глянець
  • Колір: чорний, коричневий (наявність кольору уточнюйте у менеджера)
  • Товар поставляється в целофановому пакеті, без упаковки





Жіноча сумка-клатч з ланцюжком Bao Bao
Жіноча сумка-клатч з ланцюжком Bao Bao