Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Сумка-органайзер для бюстгальтерів Big Boobs

Код товару: 1001742

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

  • Ширина: 31 см.
  • Висота: 16 см.
  • Глибина: 8 см.
  • Кольори: рожевий в горошок, леопард, джинс.

Хороший якісний бюстгальтер коштує досить дорого. І щоб він служив якомога довше, за виробом необхідно правильно доглядати: прати, сушити і зберігати. Для зберігання бюстгальтерів використовуйте спеціальний органайзер - сумочку Big Boobs.

Органайзер для бюстиків Big Boobs - зручно, практично і надійно

Органайзер Big Boobs може використовуватися як для повсякденного зберігання нижньої білизни, так і в якості дорожньої упаковки. Виріб має міцну основу, що захищає всередині нього білизну від пошкодження, в разі тиску на нього інших предметів багажу або зіткнення з речами, що мають гострі деталі:

  • гачки,
  • блискавки,
  • гудзики,
  • нашивні брошки і т.д.

У такому чохлі навіть найніжніші мереживні бюстгальтери залишаться цілими і неушкодженими під час подорожі.
Зовнішня сторона органайзера оброблена м'якою, міцною тканиною. Так що інші речі в дорожній сумці або валізі теж не ушкодяться, стикаючись з чохлом Big Boobs.
Органайзер розрахований на 2-3 бюстгальтерів з пуш-апом і ще більше звичайних, з розмірами чашок від В до D. Ви можете взяти з собою в поїздку досить білизни, щоб міняти щодня.
Чохол дуже зручний у використанні. Він застібається на застібку-блискавку і розгортається при відкритті на 180 градусів. Бюстгальтери буде просто складати і діставати.

Догляд за органайзером для бюстів Big Boobs

При забрудненні органайзера, його можна помити вручну з господарським милом або порошком в теплій воді і залишити сушитися в розгорнутому вигляді на свіжому повітрі.
Органайзер Big Boobs - відмінний подарунок близькій жінці
Завдяки тому, що органайзер Big Boobs має оригінальний і ексклюзивний дизайн, він може служити прекрасним подарунком для коханої жінки або близької подруги. Він прикрашений стрічками та вишивкою. Такий презент буде і практичним і забавним.





Сумка-органайзер для бюстгальтерів Big Boobs
Сумка-органайзер для бюстгальтерів Big Boobs