пн.-нд. з 09:00 до 19:30
24 години 7 днів на тиждень
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Безпека: захист по ДСТУ 3135.0-95 - клас II
захист оболонки за ДСТУ 15150-69 - клас Ip20
Температура на поверхні не більше - 40 С.
Час нагрівання до робочої температури: 5-10 хв.
Ресурс роботи: 60000 годин.
Потужність: 50 Вт.
Напруга: 220 В.
Розміри: 31,5 х 45 х 4 см.
Довжина шнура: 140 см.
Матеріал верхнього шару: ПВХ - плівка ламінат.
Рамка: дуб.
Виробник: Україна.
Сушарка для фруктів та овочів дозволяє в домашніх умови правильно провести підготовку плодів до сезонного зберігання, забезпечуючи найбільш повноцінне збереження вітамінів і корисних речовин в продуктах.
Сушка для фруктів виконана у вигляді невеликої дощечки (розміром 4х31,5х45см), всередині якої вбудовані нагрівальні елементи. Поверхню пристрою обтягнута ПВХ-плівкою, тому вона легко очищається за допомогою вологої ганчірочки.
Принцип дії сушки для фруктів
Дія приладу заснована на здатності тепла швидко видаляти вологу з продуктів. При підключенні до електричної мережі, його поверхня набуває температуру 40 градусів Цельсія. Така температура оптимальна для правильної обробки плодів. При звичайній кімнатній температурі волога дуже довго випаровується з плодів. За цей час клітинні з'єднання плода руйнуються, вітаміни зникають. В результаті ви отримуєте продукт без вологи і без будь-яких корисних речовин. У той же час, при обробці плодів більш високими температурами, вітаміни і мінерали руйнуються ще швидше. А при температурі 40 градусів, волога випаровується досить швидко, і за цей час встигає зруйнуватися лише незначна частина корисних речовин. В результаті, в продукті зберігається близько 80% корисних речовин. Такий спосіб обробки дозволяє зберегти:
Продукти можна розкладати як безпосередньо на поверхню приладу, так і сушити в керамічному посуді.
Сушарка для грибів є універсальним приладом. Її можна використовувати не тільки для підготовки плодів до зимового зберігання, але і для швидкого приготування кисло-молочних продуктів (йогуртів, кефіру), готуванні дріжджового тіста, обігріву розсади.
Відгуків: 1
еще не пользовались
Переваги:
Оригинальное исполнение сушки!
Коментар: