Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

3D cвітильник Футбольний м'яч в дитячу кімнату

Код товару: 1000887
Опис

Справжні любителі футболу оточують себе речами з футбольною тематикою завжди і скрізь. Навіть інтер'єр їхнього будинку наповнений різними спортивними атрибутами, сувенірами і оригінальними штучками, пов'язаними з даним видом спорту. Доповнити такий інтер'єр зможе світильник футбольний м'яч. І не просто доповнити, а стати головним його елементом, оскільки він притягує до себе погляди і вражає своєю оригінальністю. Прилад виконаний у вигляді м'яча, який був кинутий з такою неймовірною силою, що пробив стіну і застряг в ній. Він надзвичайно реалістичний, адже зображує не тільки сам м'ячик, а й тріщини в стіні, які залишилися після того, як він у неї влетів.
Прилад може використовуватися як дитячий декоративний світильник у кімнату для хлопчика. Будь-який хлопчисько прийде в захват від такого подарунка і, неодмінно, буде хвалитися всім своїм друзям, такою ексклюзивною річчю. А батькам не доведеться більше переживати за безпеку дитини - прилад ніколи не нагрівається і малюк не зможе обпектися, торкаючись до нього, а головне, він не включається в розетку і удари струмом просто виключені.

Світильник футбольний м'яч - стильно і практично

3d світильник Футбол аналогічний справжньому спортивному знаряду по всіх параметрах, в тому числі і за розміром. З першого погляду навіть неможливо визначити, що це електричний пристрій. Ще більшої реалістичності додає 3 d наклейка на стіну у вигляді тріщин.
Пробивний світильник Футбольний м'яч не потребує підключення до електромережі. Він працює автономно від трьох батарейок типу АА, тому ви можете розмістити його де завгодно, хоч на стелі, не думаючи про те, чи дістане провід до розетки. Головне, щоб була можливість дотягнутися до нього і включити або виключити.
В якості джерел світла використовуються світлодіоди. LED технологія дуже економічна і практична. Вона дозволяє значно економити електричну енергію. Та й заміна лампочок не потрібна.
Встановлюється світильник у вигляді футбольного м'яча дуже просто - кріпиться до стіни за допомогою двох шурупів.





3D cвітильник Футбольний м'яч в дитячу кімнату
3D cвітильник Футбольний м'яч в дитячу кімнату