Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дитячий рюкзак з LED підсвіткою, котиками і паєтками

Код товару: 1007728

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Інтерес дітей і підлітків до всього яскравого часто підштовхує їх до експериментів із зовнішнім виглядом повсякденних предметів. Не є винятком і рюкзаки, які прикрашаються різними аксесуарами. В даному випадку не потрібно робити нічого зайвого - даний дитячий рюкзак вже прикрашений заздалегідь котиками і декоративними ріжками, прикріпленими зверху. Як і будь-який інший рюкзак, його можна використовувати незалежно від росту і комплекції дитини - досить відрегулювати лямки, після чого предмет буде зручно сидіти на спині. Усередині даний виріб здатний помістити посвідчення, телефон, гроші, ключі та інші подібні речі, які не завжди зручно носити в кишені.

Рюкзак використовує світлодіоди, тому вони не перегорять при регулярному використанні. Таке рішення є не тільки декоративним, але і таким, що забезпечує безпеку в темний час доби - наприклад, при поверненні зі школи і додаткових занять. Виріб легко зберігати або чистити при необхідності, а при дбайливому використанні рюкзак здатний прослужити кілька років, за які дитина встигне вирости і навіть передати дану модель рюкзака іншій дитині в сім'ї, якщо є така необхідність.

Даний рюкзак з паєтками відмінно поєднується з будь-яким одягом, включаючи куртки при носінні взимку.

Достатньо лише бажання і впевненості в тому, що виріб підійде. Рюкзак завжди можна придбати в якості подарунка, який буде корисним кілька років. Кожзам захищає вміст рюкзака від дощу і снігу при виникненні подібних ситуацій, а також дозволяє більше не використовувати кишені в одязі, де далеко не завжди носити речі - особливо телефон, який зараз став занадто великим для звичайнї кишені, але дана модель рюкзака легко вмістить подібний пристрій.

 

Характеристики рюкзака:

  • Розмір: 30х25х10см;
  • Матеріал-шкірзам;
  • LED підсвічування;
  • Двосторонні паєтки;
  • Лямки регульовані;
  • Стан: Нове;
  • Упаковка: поліетиленовий пакет.





Дитячий рюкзак з LED підсвіткою, котиками і паєтками
Дитячий рюкзак з LED підсвіткою, котиками і паєтками