Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Світлодіодна LED гірлянда сітка 240 LED 3х0,8 метрів

Код товару: 1000780

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Світлодіодна LED гірлянда сітка призначена для святкового декорування великих площ, територій та об'ємних конструкцій. Гнучка розтягувана конструкція дозволяє використовувати виріб як на рівних плоских, так і на нерівних опуклих і увігнутих поверхнях.
Нею можна прикрасити:

  • стелю,
  • дах будинку,
  • ганок,
  • дерево,
  • паркан і т.д.

Представлена модель може використовуватися для створення ландшафтних фігур. Нею просто необхідно обтягнути дротяний каркас, що має форму казкової істоти, тварини, комахи, квітки і т.д. і ви отримаєте яскраву фігуру.

Особливості конструкції світлодіодної LED гірлянди сітки

Світлодіодна LED гірлянда сітка складається з переплетених під прямим кутом гнучких проводів, покритих прозорим силіконом. У місці переплетення встановлені світлодіодні лампочки (всього 240 штук). При світінні лампочок, проводи відсвічують тонким неяскравим світлом, створюючи цілісний малюнок. Якщо розтягувати полотно візерунки змінюють форму від квадрата до гострокінцевого ромба.
Пристрій може працювати у восьми різних режимах миготіння. Вибирати відповідний режим можна натискаючи кнопку на корпусі перемикача.

Якісна характеристика світлодіодним LED гірлянди сітки

Провід виготовлений з міцного гнучкого сталевого сплаву. Силіконова ізоляція надійно захищає їх від зовнішніх впливів, перекручування, перелому, перегрівання, переохолодження та дії вологи.
Світлодіодні лампи також не схильні до дії зовнішнього середовища. Вони не нагріваються під час роботи, тому не лопаються при попаданні на них води, як звичайні лампи розжарювання.
Завдяки таким властивостям представлену конструкцію можна використовувати на відкритому повітрі в будь-який час року. Вона не боїться спеки, морозу, дощу.





Світлодіодна LED гірлянда сітка 240 LED 3х0,8 метрів
Світлодіодна LED гірлянда сітка 240 LED 3х0,8 метрів