Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Світлодіодна Флеш Дошка Парклбоард LED 40х60 см

Код товару: 1000673

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Маркери у комплектацію не входять.

Світлодіодна вивіска являє собою невеликий щит, розміром 60х40см, на який можна наносити будь-яке зображення чи написи, що привертають увагу. 
Для нанесення зображення використовуються спеціальні флуоресцентні різнокольорові маркери. Фарба маркерів стійка до впливу вологи, тому зображення не змивається від дощу. 
Пристрій оснащений електронним блоком управління, за допомогою якого можна включати різні колірні режими і міняти швидкість миготіння. Прилад оснащений кріпленням, що дозволяє вішати його на стіну або вітрину. 

Використання led дошки в якості рекламного носія 

На щиті можна писати актуальну інформацію про заходи, товари, ціни, малювати привертаючі увагу зображення. Перевагою використання саме цього рекламного носія, є можливість швидкої зміни інформації. Як тільки потрібно написати нове меню, ціну, оголосити про надходження товарів, можна просто стерти спеціальною серветкою вже наявну напис і нанести іншу. З вивісками, бігбордами і плакатами такого не зробиш. Led дошка - це краще рішення питання залучення клієнтів в: 

  • магазин, 
  • бар, 
  • кафе, 
  • ресторан. 

Завдяки тому, що світиться і сама світлодіодна дошка і зроблені написи, зображення добре видно як в темряві, так і в яскравий сонячний день. 

Використанням led дошки не для реклами 

Led дошка може стати відмінним подарунком для дітей. Вони люблять малювати яскраві малюнки, а що може бути яскравіше, ніж малюнок флуоресцентним фломастером. Виріб можна використовувати для спілкування з домочадцями - писати на ній повідомлення другу-другу, бажати доброго ранку і приємних снів, нагадувати про те, що ви їх любите. 
Щиток можна використовувати як наочний посібник для проведення лекцій та презентацій.





Світлодіодна Флеш Дошка Парклбоард LED 40х60 см
Світлодіодна Флеш Дошка Парклбоард LED 40х60 см