Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Світлодіодний нашийник для собак і кішок

Код товару: 1001912

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Коли в будинку з'являється пухнастий улюбленець - кіт чи собака, до нього дуже швидко звикаєш. Природньо, що в першу чергу всі господарі бояться за те, що їх вихованець може загубитися, адже це досить часто трапляється. Щоб позбавити своїх покупців від даного почуття страху за свою кішечку або собачку, наш інтернет-магазин пропонує їм світлодіодний нашийник, що світиться. 

Світлодіодний нашийник для собак та кішок віднині не дасть Вам загубити свого улюбленця

Це дуже практичний і зручний аксесуар. Ви чіпляєте даний нашийник на свого пухнастика, і можете спостерігати за ним у вечірній час здалеку, не втрачаючи його з поля зору. Нашийник легко закріплюється на тварину, тому надіти його можна одним рухом руки прямо перед виходом на вулицю. У темряві виріб буде помітно навіть на відстані близько двохсот метрів, тому що він оснащений яскравими світлодіодними лампами, що світяться і блимають. Їх можна включити так, щоб вони безперервно світилися, блимали або ж вимкнути зовсім. Аксесуар являє собою міцний нейлоновий матеріал, тому він прослужить Вам і Вашій тварині протягом тривалого періоду часу. Крім того, нашийник має досить презентабельний зовнішній вигляд. Можна сміливо заявити, що це не тільки корисний аксесуар, який захищає вихованця, але і яскрава декоративна прикраса.

Світлодіодний нашийник підійде як дорослим улюбленцям, так і малюкам

Даний нашийник відмінно сідає як на дрібні породи тварин, так і на досить великі, тому що має здатність регулюватися по ширині. Більш того, його можна почати використовувати для цуценя, і він разом з ним «виросте» до повноцінного дорослого пса. Якщо ви хвилюєтеся, що за такий термін виріб стане брудним і негарним, не варто. Нашийник легко переться, просто перед тим, як опустити його в воду, необхідно витягнути батарейку із спеціального карабіна. 

Купити світлодіодний нашийник для домашнього вихованця ви можете прямо зараз, зв'язавшись з нашим менеджером. Чим швидше це виріб виявиться у вашому будинку, тим раніше ваш улюбленець буде під наглядом і в безпеці.

Характеристики світлодіодного нашийника для домашніх улюбленців:

  • LED стрічка вшита в нашийник;
  • нашийник представлений в салатовому кольорі;
  • 3 режими: швидке миготіння, повільне миготіння, світіння;
  • живиться від 2-х батарейок типу CR2032 (входять в комплект)
  • ширина нашийника 2,5 см;
  • вага нашийника 72 гр.
  • матеріал: нейлон.

Розміри:

  • S: 35-42 см.
  • M: 40-47 см.
  • L: 45-51 см.
  • XL: 52-57 см.

Нашийник регулюється, заміри приблизні.





Світлодіодний нашийник для собак і кішок
Світлодіодний нашийник для собак і кішок