Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Тарілка-льодянка для катання на снігу з ручками Bambi MS 0519

Код товару: 1002692

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Найкраща зимова забава – це катання на снігових і крижаних гірках. Стільки радості і веселощів, можливості подуріти, відчути швидкість, пограти в догонялки. Засмучує тільки одне – кожен раз після спуску потрібно затягувати важкі санки вгору. Але тепер і це не проблема. Можна купити Льодянку для катання на снігу Bambi MS 0519 і підйом вгору стане набагато легше. Адже важить виріб всього 200 грамів.

Є у льодянки і ще одна незаперечна перевага перед санками: це безпека. Зіткнувшись санками з іншим учасником руху, або перевернувшись на них під час руху, можна отримати досить серйозну травму.

Сидячи на Льодянці, дитина практично знаходиться на рівні землі, тому в разі падіння не зможе заподіяти собі шкоди. Втім, так і сама льодянка не зможе травмувати інших дітей, якщо вислизне з-під наїзника. Адже вона не має деталей, які можуть завдати рани:

  • гострих кутів;
  • гострих країв;
  • важких деталей.

Продумана форма льодянки Bambi MS 0519 забезпечує комфортне катання

Льодянка для катання на снігу Bambi MS 0519 виготовлена з міцного морозостійкого пластика. Вона не боїться постійного контакту зі снігом або льодом, не стирається і витримує досить велике навантаження (до 50 кг). Сидіння має спеціальне поглиблення з рифленою поверхнею, що повторює форму тіла. Воно не тисне і не створює дискомфорту під час руху, а також не дозволяє «вершнику» вислизнути зі свого транспортного засобу під час катання, включаючи різкі повороти.

Bambi MS 0519 оснащена великою ручкою ергономічної форми. За неї зручно носити льодянку за собою і триматися під час руху по гірці. Ручка гнеться, так що льодянка набуває форму човника, що надає їй прискорення.

Характеристики тарілки льодянки з ручками Bambi MS 0519:

  • Матеріал: пластик HDPE;
  • Колір: червоний, рожевий, синій, салатовий;
  • Розміри: 55x37.5 см.;
  • Вага: 200 г.

Максимальне навантаження – 50 кг!





Соня ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Купила доче. Ждем снега
Відповісти
Тарілка-льодянка для катання на снігу з ручками Bambi MS 0519
Тарілка-льодянка для катання на снігу з ручками Bambi MS 0519