Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Телескопічна щітка для миття вікон - швабра для вікон з мікрофіброю

Код товару: 1007822

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 760 грн 722 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Типи товарів для прибирання: Швабри
Кiлькiсть насадок: 2
Матеріал товару (основний): Пластик/метал
Тип прибирання: Вологе
Одиниця виміру: шт.
Тип пакування: Картонна упаковка
Країна виробник: Китай
Опис

Багато хто не любить мити вікна - це важко і небезпечно. Є вікна, які відкриваються всередину, а як бути якщо на вулицю?

Для цього, пропонуємо звернути вашу увагу на телескопічну щітку для миття вікон!

 Вона має u-образну форму ручки, завдяки якій ви зможете мити зовнішні вікна перебуваючи в квартирі. При цьому вам буде дуже зручно і комфортно тримати щітку. Ручка зручна і м'яка. На ручці є шарнірне кріплення, яке дозволяє змінювати кут і нахил насадки, щоб ви змогли дістати до самих важкодоступних місць.

   Завдяки телескопічній ручці, ви зможете помити не тільки вікна, а й дістати до стелі. Її довжина регулюється від 155 до 193 сантиметрів. Вона також стане порятунком для людей невисокого зросту. Швабра для миття вікон багатофункціональна, вона підходить для миття: вікон, підлоги і стін, дзеркал і скляних поверхонь, стель і будь-яких важкодоступних поверхонь.

   Матеріал для насадки зроблений з мікрофібри. Це кращий матеріал для якісного прибирання. Мікрофібра має ряд переваг: не обсипається при збиранні, не залишає слідів на поверхні у вигляді бризок і крапель, добре захоплює бруд і тримає вологу. Вона підходить не тільки для вологого прибирання, а й для сухої. Вам більше не доведеться по кілька разів перемивати вікна через розлучень. Доглядати за насадкою дуже легко. Її можна прати в пральній машині, що робить догляд за нею простим і легким. Розмір насадки 28 × 7 сантиметрів.

   У збірці і експлуатації складнощів не виникне, тим більше що перед вами буде інструкція. Матеріал щітки - алюміній і пластик. Виконано безпечно і якісно. Телескопічна щітка дуже легка, всього 500 м Незважаючи на невеликий розмір, зі своїм завданням щітка справляється на відмінно. А завдяки невеликій вазі, ваші руки спина більше ніколи не будуть хворіти. Після покупки вам не доведеться бігти за новою насадкою або ручкою тому, що в комплекті: 2 насадки з мікрофібри і 2 - з пластика, 2 ручки. Вага всього набору в упаковці складає 830 г.

    Купуючи у нас в магазині телескопічну щітку для миття вікон, ви отримуєте свободу, зручність, комфорт і легкість. Тепер миття вікон не буде для вас нелюбимим заняттям. Після покупки вам навпаки захочеться наводити чистоту в вашому домі. Завдяки регулюванню ручки, миття вікон стане безпечним заняттям для дітей, тепер вони зможуть розділити з вами домашні обов'язки.

  Швабра для вікон поєднала в собі найкращі якості: зручність, легкість у використанні, довга ручка, зручна щітка і якісний матеріал. Щітка легка, багатофункціональна і практична. У складеному вигляді не займає багато місця. Її переваги можна перераховувати безкінечно, але краще один раз спробувати, і ви не залишитеся до неї байдужими і не пошкодуєте про свою покупку.

   Вона стане вашою головною помічницею в будинку. А прибирання стане святом і відпочинком.

   У нас в магазині ви отримаєте прекрасний набір для легкого та якісного прибирання.

Телескопічна швабра для миття вікон, характеристики:

  • Розміри: 193х28х7 см
  • Довжина регулюється: від 155 до 193 см
  • Розміри насадки: 28х8 см
  • Вага: 500 г
  • Матеріал: алюміній, пластик
  • Тип товару: швабри
  • Розміри в упаковці: 65х30х6 см
  • Вага в упаковці: 830 г

Телескопічна щітка для миття вікон, комплектація:

  • телескопічна ручка - 2 деталі
  • насадки пластикові - 1 шт.
  • насадка з мікрофібри - 1 шт.





Телескопічна щітка для миття вікон - швабра для вікон з мікрофіброю
Телескопічна щітка для миття вікон - швабра для вікон з мікрофіброю         760 грн 722 грн